Herkese öncelikle selamları sunarım.Bir arkadaşım benim bilgisayarıma windows 7 ultimate yükledi ama bu windows kopyası orjinal değildir diyor birde çok uyumluluk sorunu çıkarıyor bazı programları yarıda kesiyor.Bu yüzden win xp yüklemek istiyorum.İşletim sistemi windows 7 ultimate 64 bit ama ben Windows Xp Professional yüklemek istiyorum vede indirdim xp yi.Boot yarlarını da ilk önce cdrom 2. ye hdd yaptım ama önyükleme yaparken Windows bellek tanılama yapıyor Windows xp yi yüklemiyor.Birde masaüstüdnen yükelmek istiyorum xp nin setubuna tıklayamıyorum beyaz gibi duruyor üstüne geldiğimde tıklayamıyorum setup yapamıyorum :S(Yükleyeceğim işletim sistemi Windows Xp Professional 32 bit)Pc min özelliklerini vereyim.Windows 7 Ultimate ServcePack 1 ,sitem türü 64 bit,Ekran kartı 256 mb ,İşlemci Pentium (R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.600 GHz 2.60=GHz Windows Xp yi neden yükleyemiyorum lütfen cevap atın yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
win7 yi kaldırıp xp yüklicem yardım lütfen...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
win 7 yi kaldırmakta eminim xp yi neden yükleyemiyorum ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
173 mesaj
Boşver xp yi Wİn7 daha iyi.. Kopya sorununa gelirsek RemoveWat 2.2 yi yükle korsan sorunu ortadan kalkıyor
256 mblik ekran kartlı bilgisayara win7 yüklenirmi ya yapanada şaşırdım yani hem bir kere pentium işlemciler 32 bitliktir itanium işlemci olsaydı 64 bit yüklenirdi yani 32 bite geçmessen kasabilir
Son Düzenleme: İntel İtanium ~ 04 Kasım 2011 15:08
256 mblik ekran kartlı bilgisayara win7 yüklenirmi ya yapanada şaşırdım yani hem bir kere pentium işlemciler 32 bitliktir itanium işlemci olsaydı 64 bit yüklenirdi yani 32 bite geçmessenPentium işlemciler 32B diyorsunda işlemci Dual core serisinden olduğunu görmüyorsun Pentium D ve Pentium Dual Core serisi 64B bende şuanda T2330 işlemci var ve işletim sistemim 64B LinuxMint... Pentium 4 HT'lerde 64B Pentium işlemciler 32 B değil... ilk serilerde 32B vardı soket 5 kullanan MMX v.s.