ii geceler vistada 30 tane vlc player açıyorum donmuyo hatta dahada açıyorum yine donmuyo win7 de 15 tane vlc açıyorum donuyo ekran kartını güncelledim yine donuyo neden ?
sistem
8 gb 1333 mhz ram
1 gb ati ekran kartı
intel c2 işlemci
ii geceler vistada 30 tane vlc player açıyorum donmuyo hatta dahada açıyorum yine donmuyo win7 de 15 tane vlc açıyorum donuyo ekran kartını güncelledim yine donuyo neden ?
sistem
8 gb 1333 mhz ram
1 gb ati ekran kartı
intel c2 işlemci
maşallah neden 15 tane açma gereği duydun tabi donacak :)
hiçbirimiz aynı anda 15 tane açmadığımız için farklı cevaplar alman normal, vista ve W7'de kullandığın codec paketlerin farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.. yüklediğin codec paketlerini kaldır yada devre dışı bırakıp dene.. farklı bir programla da aynı şekilde performans testleri yap sonuçlarını buraya yaz..yapma ya birdaha size sorayım kaçtane açaçığımı bu sitede de hep böyle dengesiz cevapmı veriliyo çözüm üretmek yerine ilginç
kendinde silebilirsin tknsyen cevabın altında sil seçeneği var...
konu kafayı yedi, bir kere yazıyorsun 3 tane atıyor, konunun doğası gereği herşeyi fazla fazla yapıyor...
konu kafayı yedi, bir kere yazıyorsun 3 tane atıyor, konunun doğası gereği herşeyi fazla fazla yapıyor...
hiçbirimiz aynı anda 15 tane açmadığımız için farklı cevaplar alman normal, vista ve W7'de kullandığın codec paketlerin farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.. yüklediğin codec paketlerini kaldır yada devre dışı bırakıp dene.. farklı bir programla da aynı şekilde performans testleri yap sonuçlarını buraya yaz..saolasın yardımınız için doğru söylüyosunuz birde öyle deneyim bakalım sonucu yazıcam
kimse sana yardım etmek veya cvp vermek zorunda değil arkadaş merakından sormuş benimde garibime gitti neden 15 tane vlc player açma gereğini duyuyorsun.kusura bakma senin seviyene düşmek istemiyorum senin yardımınada ihtiyacım yok sen yorum yazdın benim konuma sana zorla yorum yap diyende yok
tekrar söylüyorum kimse sana yardım etmek ve ya cvp yazmak zorunda değil ilkönce üslübunu düzelt insanlarla nasıl diyaloğa girileceğini öğren yardım istiyorsan sorulan sorulara cvp vermeye çalış. ilkönce yukarda yazdığım yoruma cvp ver.cvp vereceğine çözüm üret üretemiyosan laf kalabalığı yapma mümkü
tekrar söylüyorum kimse sana yardım etmek ve ya cvp yazmak zorunda değil ilkönce üslübunu düzelt insanlarla nasıl diyaloğa girileceğini öğren yardım istiyorsan sorulan sorulara cvp vermeye çalış. ilkönce yukarda yazdığım yoruma cvp ver.mmkünse herkes adına konuşma istersen senden yardım isteyen yok uslübüde senden öğrenecek deyilm sorumu sordum çözümü bekliyorum haa böle bazen dengesizler çıkıyo alışkınım kafanı yorma ;)
video oynatmayı word de yazı yazmakmı sanıyosun tabi ki kasacak neden 15 tane açıyosun. Konuşmana da dikkat et saçma sapan bişeyle uğraşıp insanlara dengesiz deme birde sen zaten dengeli olsan 15 tane açmaya zorlamassın...
video oynatmayı word de yazı yazmakmı sanıyosun tabi ki kasacak neden 15 tane açıyosun. Konuşmana da dikkat et saçma sapan bişeyle uğraşıp insanlara dengesiz deme birde sen zaten dengeli olsan 15 tane açmaya zorlamassın...konu başlığını okumadın heralde istersen bir gözlük verim sana madem bukadar bilgin var kendine güveniyosun vistada neden donmuyo peki hadi buna açıklık getir saçma sapan konuysa neden yorum yazdın ki yazmasaydın sana yorum yap diyen yok sen saçma sapan cvp yazıyosun bende sana cvp veriyorum kendimi savunmayıp ta senimi savunucam
mümkünse bilgisi olan yorum yazsın
Son Düzenleme: aklarlar ~ 22 Şubat 2014 15:15
Neden 15 tane yada 30 tane açma gereği duydun bunu açıkla saygı duyarım. Ayrıca vista da kasmaması o an çalışan uygulamalara ekran kartı driver'ına veya programın sürümüne bağlı olabilir veya codeclere.
Neden 15 tane yada 30 tane açma gereği duydun bunu açıkla saygı duyarım. Ayrıca vista da kasmaması o an çalışan uygulamalara ekran kartı driver'ına veya programın sürümüne bağlı olabilir veya codeclere.codecleri değiştirdim ekran kartını güncelledim yine kasıyo neyse çözüm yok galiba