Dün Akşam Herşey Gayet Güzeldi Bilgisayarı Kapattım Sabah Açtım Yine Sorun Yoktu Öğlende Geldim Bilgisayar Güvenli Mod Dışında Çalışmıyor Ekran Çözünürlüğünü Deüştiremiyorum Bilgisayarım Açılmıyor Denetim Masasına Girmiyor Hep Genelde Explorer.exe Diye Bir Pencere İçinde Arabirim Desteklenmiyor diyor ve Bazı Numaralar Yazıyor Bişey Anlayan Yazsın Yedeklemede Çalışmıyor Çalışsa Format Atıcam
Win7Starter PC Kafayı Yedi Bitirdi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
tek çözüm format bence... diğer türlüde aynı sorunu zaten yaşayacaksın bir kaç gün sonra... uğraşma derim
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Advanced System Care 5 İle Bir Taratıyorum Şuanda Biton Reg Hatası Buldu Heralde Bir Virüs Falan Girdi Kaspersky ıda Bir Deniycem Teşekkürler
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Uğraşmayın bence de format.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
1.Bazı Numaralar Yazıyor Bişey Anlayan Yazsın
1.O numaraları buraya yazmalıydın ona göre yanıtlar alabilirdin
2.Format atın diyen üyeler yazılanları dikkatli okuyun
2.Yedeklemede Çalışmıyor Çalışsa Format Atıcam
Dün Akşam Herşey Gayet Güzeldi Bilgisayarı Kapattım Sabah Açtım Yine Sorun Yoktu Öğlende Geldim Bilgisayar Güvenli Mod Dışında Çalışmıyor Ekran Çözünürlüğünü Deüştiremiyorum Bilgisayarım Açılmıyor Denetim Masasına Girmiyor Hep Genelde Explorer.exe Diye Bir Pencere İçinde Arabirim Desteklenmiyor diyor ve Bazı Numaralar Yazıyor Bişey Anlayan Yazsın Yedeklemede Çalışmıyor Çalışsa Format Atı