s.a
ben de casper cky 3632 bt45-f model laptop var. win8
sıvı temasında dolayı bu pc yi servise gönderdim. servis bana klavye anakart ve touchpad arızalı değişmesi lazım dedi. ben de onayladım ve bilgisayar geldi. ekran parlaklığını açmak için düğmeye bastığımda ekranda farklılık olmadığını anladım. hemen aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcılarına baktıgımda sadece microsoft yazıyordu ve ünlem işareti vardı. dedim herhalde anakart değşince yeniden drver kurmam gerekli. ben de win8 in içine gömülü olan formattı attım. intel ekran kartı geldi görüntü parlaklığı kontrolü yapabiliyorum. fakat aygıt yöneticisinde önceden sadece nvidya ve intel görüyordum. şimdi ise intel ve microsoft gözüküyor. manuel olarak kurmayı denedim. güncel sürücüyü indirdim. nvidya driveri kurmaya çalıştığımda sistem uyumluluğundan geçemiyor. aynı zamanda pc nin içinde bulunan nvıdya denetim masasına giremiyorum. nvıdyaya bağlı gpu kullanmıyorsunuz diyor.
kısacsa daha önceden aygıt yöneticisinden bakınca intel ve nvıdya 630m diye iki seçenek vardı. şimdi ise everst programı ile baktığımda nvidya 630m gözüküyor ama aygıt yöneticinde gözükmüyor. ayrıca da driver kurulmuyor. mevcut nvıdya denetim masasına girilmiyor.
yardımlarınız i.in şimdiden teşekkür ederim