arkadaşlar ben winampta normal bir şekilde liste dinliyorum fakat eğer ki kendim bir şarkı seçersem listeden o zaman çalma listesine dosya ekle penceresi aılıyor yni her elle parça değiştirdiğimde hatta listeye dokunmamla birlikte bu ekran karşıma çıkıyor sürümdendir dedim kaldırıp aimp kurdum onda da aynı ben de tekrar winamp kurdum ama sorun hala devam ediyor. Lütfen yardım edin...
Winamp 5.552 hatası yardım edebilecek var mı???
arkadaşlar ikinize de çok teşekkür ederim beneki pro updat ettim sitesinden 5.56 indirdim ve kurdum ama yine aynı yani olmuyor pire ark. senin dediğin ayarı da yaptım ki zaten öyleydi yine farkden bişey olmadı son formattan sonra hep byle. formatı aar atmaz kurdum a neden böyle oluyor anlamadım winmp ın sitesine de yazdım bir cevap yok yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler...
denedim bütün kayıtları kaldırdım yine olmadı...
arkadaşlar ben winampta normal bir şekilde liste dinliyorum fakat eğer ki kendim bir şarkı seçersem listeden o zaman çalma listesine dosya ekle penceresi aılıyor yni her elle parça değiştirdiğimde hatta listeye dokunmamla birlikte bu ekran karşıma çıkıyor sürümdendir dedim kaldırıp aimp kurdum onda da aynı ben de tekrar winamp kurdum ama sorun hala devam ediyor. Lütfen yardım edin...
_yardım edebileceğimi düşünüyorum ama sorunun ne olduğunu tam olarak anlamış değilim..
tekrar anlatırmısn ?
*hatta listeye dokunmamla birlikte bu ekran karşıma çıkıyor *
_bu ekranı gösterebilir misin ?
arkadaşlar işte bu pencere açılıyor ama dosyaların yeri değişmedi bu pencere açılıyor ama aynı zamanda seçtiğim şarkı da çalmaya başlıyor. Buna rağmen bu pencere açılıyor...
evet bir kişi daha karşılaşmış birkaç foruma vermiş ama 2 yıldır cevap yazan 2 3 tane onlarda saçmalamışlar programın kendi sitesindeki foruma üye olup ingilizce olarak anlattım resim de ekledim ama 71 kişi bakmasına rağmen 1 kişi bile cevap veremedi tune up ı çok eskiden kullanırdım ama onu denemedim problemimle ilgili hemen son sürüm bulup indiriyorum ve deniyorum. sorunumu çözmese bile teşekkürler çözerse zaten söyleyecek söz bulamıyorum illallah ettim ya..
arkadaşlar artık o sorun bende de var.
edit: sağ tuşla tıklayıp nesneleri yürüt dediğimizde ya da enter a bastığımızda böyle bir şey olmuyor.
edit2: evet bu mikrop tüm medya oynatıcılara yayılıyor.
arkadaşlar çok teşekkür ederim ama olmadı....
peki başka bir program buna neden olamaz mı? bir dene bakalım. dediğim gibi benimkine babylon sebep oldu. aynı sorun ve tüm medya oynatıcılar için geçerliydi. sen de bazı programları kaldırıp hangisinin neden olduğunu biraz araştır.
evet bende de babylon 8 var ama normal çalışıyordu
daha sonra patch yaptım full sürüm bundan sonra bu hale geldi evet doğru. kaldırdım ve düzeldi eyvallah teşekkür ettim ama ben babylonu da kullanmak istersem nasıl olacak ona da bi yardım edebilir misiniz???