Winamp Modern Skin de bilmediğiniz gizli özellik. Kafa sallayan LAMA lar. Bu özelliği aktif edebilmek için Winamp penceresinde aşağıdaki resimdeki gibi ortadaki küçük kristala SHIFT+CTRL+ALT tuşlarına basılı tutarak bir kere tıklayınız. Ritimle beraber kafa sallayan LAMA lar sizi de şenlendirsin.
WINAMP da bilmediğiniz gizli özellik !
- 1
- 2
Güzel, hoş da. Ya tükürmeye kalkarlarsa :PHaaNKsWinamp Modern Skin de bilmediğiniz gizli özellik. Kafa sallayan LAMA lar. Bu özelliği aktif edebilmek için Winamp penceresinde aşağıdaki resimdeki gibi ortadaki küçük kristala SHIFT+CTRL+ALT tuşlarına basılı tutarak bir kere tıklayınız. Ritimle beraber kafa sallayan LAMA lar sizi de şenlendirsin.
eltahirGüzel, hoş da. Ya tükürmeye kalkarlarsa :

Bunlar evcil olanlardan tükürmezler amcası
Şu tatlılığa bakar mısın
lama dikkate edin tükürmesinler
Winamp ın yeni yumurtası var
İlk önce temayı "big bento" yapın (options/skins/big bento seçin)
Şimdi options/preferences yolunu takip ederek seçenekler penceresini açın ve "Current skin" sekmesine geçin.
Ekrandaki animasyona çift tıklayın!!
Space basarak yılan oynayabilirsiniz. Ekrandaki lamaları toplayın. Gereğinden hızlı büyüyor ama
oyun falan yüklemeyelin winampla takılalım biz be:) bu arada bu yılan oyununu özlemişim ee, ilk nokia telefonlarındaki versiyonunu hatırlattı:)
mesala tetris oynamak istediğimizde utorrenti açıp:elaziglioyun falan yüklemeyelin winampla takılalım biz be:) bu arada bu yılan oyununu özlemişim ee, ilk nokia telefonlarındaki versiyonunu hatırlattı:)
Help/About uTorrent/ yolunu izleyerek. Çıkan pencerede "T" tuşuna basıp tetris oynaya biliriz.

Sen hiç böyle bi at gördün müahmeyt05Hmm, Winamp'ın maskotu at değil miydi yav?

NUL - ESC - L - ESC - SOFT
arkadaşlar öncelikle winamp ınız Modern skin de olmalı;
1-müzik aç [ yani müzik çalsın ]
2-klavyede normal yazarmış gibi nul yaz
3-sonra pencere çıktı diye teleş yapma sonra esc ye bas
4-sonra yine L tuşuna bas sonra yine esc
5-en son olarak soft yaz
Mustafa CanNUL - ESC L - ESC - SOFTarkadaşlar öncelikle winamp ınız Modern skin de olmalı;
1-müzik aç [ yani müzik çalsın ]
2-klavyede normal yazarmış gibi nul yaz
3-sonra pencere çıktı diye teleş yapma sonra esc ye bas
4-sonra yine L tuşuna bas sonra yine esc
5-en son olarak soft yaz
tşkr
Bir tane oyun da benden olsun arkadaşlar.
Preferences - plug-ins - input - Nullsoft Vorbis Decoder satırını seçili yapın.
Alttaki tuşlardan ABOUT butonuna basın.
Resimdeki gibi bir tane balık çıkacak.
Balığın üstünde fareniz ile tıklamalar yapın.
Amaç ne kadar hızlı tıklama yaptığınızı görebilmek.
Rakamsal olarak size gösteriyor.
Bir ara ben uğraşmıştım,sonra sinir oldum bir daha ellemedim. :)
Arkadaşlar lamalarla fazla uğraşmaya gelmez. Başta söyledim, tekrar söylüyorum. Demedi demeyin sonra.
Koptum Ahmet yahu. Adam dumur oldu. Görmüyoruz ama tahmin etmek zor değil. :)ahmeyt05Sonu Blair Cadısı'na benzemiş.
686 yaptım valla, ama kasmaktan gidiodu uzuvlar:)ugurtokayBir tane oyun da benden olsun arkadaşlar.Preferences - plug-ins - input - Nullsoft Vorbis Decoder satırını seçili yapın.
Alttaki tuşlardan ABOUT butonuna basın.
Resimdeki gibi bir tane balık çıkacak.
Balığın üstünde fareniz ile tıklamalar yapın.
Amaç ne kadar hızlı tıklama yaptığınızı görebilmek.
Rakamsal olarak size gösteriyor.
Bir ara ben uğraşmıştım,sonra sinir oldum bir daha ellemedim. :)
:)
Çok hırslandırıyor ama yorucu.
Belli bir süre sonra balığa iyi dileklerinizi sunup bir daha uğramıyorsunuz,emin olun.
:D
balık çevirirken sağ tuşa tıklayıncada öteki yöne dönüyor. buda çok önemli bir bilgi =)
Desenize balık bir o yöne,bir bu yöne iyice alık olacak. :D
- 1
- 2