Karamurat sormuş:
Bu sorun durup duruken başladı.Daha öncede olmuştu sistem geri yüklemeyle halletmiştim yada ses ayarlarını kurcalayrak.Ama şimdi geri yüklemede kurtarmadı.Winamp hariç hiç bir programdan ses gelmiyor Real Player Media player gibi programlarda videoyu acıyor ama ses gelmiyor.İnternet sitelerindeki sesleride calmıyor.Aygıt yöneticisine falan baktım Relatek H.D.out bunda sarı renkli işaret de yok yani çalışmıyor uyarısını gösteren.Bu aygıt düzgün çalışıyor diyor ama dediğim gibi hiçbir ses seda yok.Pc ev arkadaşımın kendi malım gibi davranamıyorum daha alalı 1 yıl bile olmadı.Sitedeki konu başlıklarına baktım ama benim sorunu çözecek birseyle karşılaşmadım.Bu öğrenci kardeşinizi bu zor ve kötü durumdan kurtarırsanız cok minnettar olurum.Acilen yardımlarınızı bekliyorum dğerli büyüklerim :( Şu sorunu bir halledeyim bir dahada bilgisayarının başınba geçmeyecegim :(
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Manufacturer : ECS
Model: Nettle2
Chipset : NVIDIA
Ses sürücüsüde(Realtek HDMI Output) RTKVHDA.sys
Bu bilgileride siizn siteden öğrendim çok sagolun yoksa anakartın adını modelinide 2 satte bulamazdım cok sagolun
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)