Arkadaşlar sisteme fazla yüklenmeden çalışabilen, adı evillyrics olmayan, şarkı sözlerinin .txt dosyası olarak ta yükleyenebileceği, sizin de tavsiye edebileceğiniz bir program var mı?
Winamp için şarkı sözleri programı var mı?
Ama türkçe şarkıları bulamıyor yaws.
ufuksAma türkçe şarkıları bulamıyor yaws.Abicim,Türkçe şarkıyı dinlerken oturup kendin de yazabilirsin ona bakarsan..:))
Daha başarılısına ben rastlamadım,bilemiyorum..
CU_GS7Cezanın şarkılarını buldu takip edemiyorum.Olsun başarılı.Ama Seda Sayanı bulamıyor:)))ufuksAma türkçe şarkıları bulamıyor yaws.Abicim,Türkçe şarkıyı dinlerken oturup kendin de yazabilirsin ona bakarsan..:))
Daha başarılısına ben rastlamadım,bilemiyorum..
Teşekkürler Cem. Program gerçekten çok güzel. Gecenin ilerleyen saatlerinde de güzel geyik dönüyomuş
MiniLirics programını kullanabilirsiniz.
tolga2207Teşekkürler Cem. Program gerçekten çok güzel. Gecenin ilerleyen saatlerinde de güzel geyik dönüyomuşalakasız lirikler çok çıkıyor maalesef
TT06Seda Sayanı bulamaz çünkü Seda Sayan R leri söylemiyor..:)..programda anlamıyor:)Şaka yapıyorum ya ne işim olur Seda Sayanla.BöööMFO-Sarı Laleri buldu,teşşekkürler
elvis32alakasız lirikler çok çıkıyorEvet. Aramayı ID3 bilgisine göre değil de dosya ismine göre yapıyor. Ama yine de hızlı sonuçlar buluyor.
selhanMiniLirics programını kullanabilirsiniz.Sağolasın kardeşim..Güzel özellikleri varmış bunun da..Sözler söylenirken sözlerde o kısmı belirtmesi (.lrc türü dosyalarda),sözlerin zamanla aşağı doğru kayması(.lrc türü dosyalarda) benim hoşuma gitti..Media Player için deniyim dedim sadece..Winamp5 için de uyumlu..
Ancak arama kısmı bana biraz daha fazla zahmetli geldi Leos`tan sonra..Türkçe şarkı aramalarında Leos`a göre daha da az başarılı oldu..
İsteyenler indirebilir..:
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 27 Mayıs 2006 23:02
selhanMiniLirics programını kullanabilirsiniz.Teşekkürler selhan bu programı de deneyeceğim.CU_GS7Sözler söylenirken sözlerde o kısmı belirtmesi (.lrc türü dosyalarda),sözlerin zamanla aşağı doğru kayması(.lrc türü dosyalarda) benim hoşuma gitti..Peki .lrc dosyası oluşturabiliyor muyuz?
tolga2207.lrc dosya türü nasıl oluşturulur bimiyorum..CU_GS7Sözler söylenirken sözlerde o kısmı belirtmesi (.lrc türü dosyalarda),sözlerin zamanla aşağı doğru kayması(.lrc türü dosyalarda) benim hoşuma gitti..Peki .lrc dosyası oluşturabiliyor muyuz?
Ancak programın arama kısmında şarkı ve şarkıcı adını yazdıktan sonra arama butonuna basınca eğer bulursa 2 tip dosya bulduğu oluyor..
1- .txt
2- .lrc
Bahsettiğim söz söylenirken kaymalar .lrc dosyası arama sonrasında seçilirse mümkün oluyor..
http://www.cdmi.net/a2player/lrc_tutor.html
Burada nasıl .lrc yapıldığı anlatılıyor. İşin senkronize kısmı biraz uğraştıracak cinsten anlaşılan.
başka mp3 dinleme programları için de geçerli mi bu özellik?
nukantabaşka mp3 dinleme programları için de geçerli mi bu özellik?Hangi özellik..?? Programların uyumluluğu diyorsan..:
Mesela,Leoslyrics sadece Winamp için..
MiniLirics Winamp,Media Player ve Real Player vs..EvilLyrics:
# Winamp 2 ya da Winamp 5 serisi
# Windows Media Player 9 serisi ve üstü
# iTunes 4.2
# MusicMatch 8
# FooBar2000
# MediaMonkey
# RealPlayer
# Quintessential Player (QCD)
# AlbumPlayerKendin de kurup deneyebilirsin küçücük boyutta programlar bunlar zaten..
MiniLirics i kullanıyorum,bu tür başka bi program denemedim ama idare ediyor. doğal olarak türkçe şarkı sözü pek fazla yok ama giderek artıyor .
örneğin mor ve ötesi - büyük düşler albümünün bütün şarkı sözleri şahsım tarafında "lrc" formatında eklenmiştir . ( lrc formatı şarkı sözlerinin şarkı ile eşzamanlı aktığı dosya formatıdır )