arkadaşlar winamp iki prgramla beraber çalıştığı zaman kekelemeye başlıo :) anlayamadım sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim.
winamp kekeliyo:):)
kekelemesinn sebebi bilgisayarın kasılması.sebebide sanırım virüs.ama bilgisyarında yetmiyor olabilir ama bu düşük ihtimal. virüs programlarıyla tarat bi bakalm
tarattım avastla hiç bişi yok! bende virüs die düşündüm ama...
bilgisayarının özellikleri nelerdir?
donanımlar zayıf kalıyor olabilir..
bi de aynı anda bi kaç pro açıksa o da kasıo olabilir.
benim bu makineyle kasmıştı bi kere :D
valla şöle açıklıyım odanın birinde p4 2,4 işlemci-1gb ram makine var diğer odada da p4 3,0 işlemci-512 mbyt ram makine var bu p4 3,0 olanda kasıo:) diğeri çatttır çattır çalışıo ister 10 prgram ister 5 prgrm açık olsun hiç öle bişi olmuo.bide açılırken windows yazısında bi 4-5 dk beklio!!!
kardeş, istersen bilg.ına hızlandırma programları yükle,
ashampoo winoptimizer'i kullanabilirsin.onun haricinde bir sürü program var bu amaç için.
Winamp / options / preferences / general preferences / priority class ı birer birer yukarı çıkararak dene. Performans artırıcı tuneup asc tavsiye ederim ben de.
durup dururken pcnin ayarlarıyla oynamak pek mantıklı gelmio bana sağolun yorumlar için ama sanırım en temizinden bi format çözcek bu prblmi bence
Format atılacak bir durum göremiyorum. Sürücüleri kaldırıp yeniden yüklemek ve tabiki Winamp ı da aynı şekilde temiz ve sade bir kurulum ile kullanmak herhangi bir soruna sebep olma diye düşünüyorum. Fakat Ram yetersiz gibi görünüyor.
Kolay Gelsin...