Winamp i simge durumuna küçültemiyorum bir de görev yöneticisi açiliyor ama hepsi 0 yaziyor...yukarda görev yöneticimde dosya felan görünmüyor..birde resim upload ederken www.resimupload.com klavyeden PRTSCN tuşuyla paint le kaydedip yapilan işlemde oraya ne gösterecez...manzara mi. ekran görüntüsü mü??
adsız.bmp bu resim kopyalanamiyor. hata verdi böyle..
WiNAMP KÜÇÜLME SORUNU!
- 1
- 2
Evet masaüstünü alabilirsin.Paint açıp düzenden yapıştır tıklayacaksın.Dosyadan kaydet<kayıt türü<JPG(...YER VAR ONU SEÇİP MASAÜSTÜNE KAYDET.iNTERNETTEN RESİM EKLEMEK İÇİNSE RESİMLOAD SİTESİNİ KULLANABİLİRSİN.Onun içinde yanıtla bölümünde bulunan [resim resim] arasına ,istediğin sitedeki resmin üzerine gel özelliklerden adres(url)yazan yeri kopyala gel yanıtla bölümüne resim resimin arasına yapıştır.
Yukarıda verdim resimload sitesini onla dene ve verdiği ilk linki kopyala.
Linki tam [resim]*[resim]yıldız koyduğum araya yapıştır.
[resim]http://www.resimload.org/images/1mhme4kizxjhiwpt3kd.jpg[resim] Böyle mesela
Seninkiler çıkmamış çarpı var "/" bunu anlamadım.
Hayır ortası ben hep öyle yapıyorum.
Anladım ben eksik yazmışım:DÇarpı oluyor ozaman ondan öle yazdım :D
Aynen meydanı bize bıraktı.
pcwordAynen meydanı bize bıraktı.Krals sorun çözüldü mü ?
resim bu heralde winampu bilmiyorum ama görev yöneticisinin çerçevesine çift tıklarsan düzelir..
samet713resim bu heralde winampu bilmiyorum ama görev yöneticisinin çerçevesine çift tıklarsan düzelir..tüh ben diycektim tam da
- 1
- 2