Arkadaşlar winamp ı yükledikten sonra eskiden media player ile açtığım bir dosyayı birlikte aç dedim ve media playerı seçtim fakat acayip bişi oldu. Müziklerin bazılarının simgeleri winamp bazıları media player da kaldı. Media player simgesinde olanlara da tıklayınca yine winampta açılıyor. Bu simge sorununu nasıl çözerim? tşk.
Winamp sorunum
Onlardan birtanesine tekrar tıklayıp-birlikte aç diyip winamp ı seçseniz onlarda winamp simgesinden olacaktır.
Onu denedim ama olmamıştı.
birlikte aç deditken sonra program seç e tıklayıp listeden winamp ı seçip aşağıdaki bu tür dosyalaraı açmak için herzaman seçili programı kullan kutusunu işaretleyip tamam diyip çıkarsan sorun hallolcaktır..
arkadaşların dediklerine bende şunu ekleyeyim; bazen bu tarz simge değiştirme sorunu oluyor ama bir dahaki bilgisayarı açışında bu tamamen ortadan kalkacaktır
denetim masası klasör seçeneklerinden dosya türlerine gel.listeden hangi dosya uzantısının(türü) özelliğini değiştirmek istiyorsan onu seç altta geri yükle olması lazım,ona tıklarsan büyük ihtimalle düzelir.eğer geri yükle yoksa gelişmiş tuşu vardır ordan gerekli ayarları yapabilirsin...