çoğumuzun bildiği gibi Winamp kullanıcılarına media library altında bulunan online servisler sekmesi altında online tv izleme imkanı veriyordu...uzun zamandır kullanmadığım bu özelliğe tekrar göz atayım dedim ama bir sürprizle karşılaştım... winamp sansürlenmiş :D...daha doğrusu winamp'ın online tv yayınlarını sunduğu shoutcast.com sitesi yasaklanmış ama sonuçta yazılım içinde ekran görüntüsünü verdiğim durum oluşmuş...acaba sizdeki winamp sürümlerinde buna benzer bir durum war mı?? soun genel bir sorun mu??
winamp'ta sansürden payına düşeni aldı..
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj
Arkadaşım sansür onlıne tv izleme hizmeti veren site için uygulanmıştır diyorum ,winampla alakalı değildir diyorum.Winamp kullanıcılarına media libraryaltında web browser kullanarak başka onlıne hizmete açık olan site tercihlerini yapabilirler.
bende 5:57'de yazdığın için uykusuz olabilirsin diyorum...mesajımda "daha doğrusu winamp'ın online tv yayınlarını sunduğu shoutcast.com sitesi yasaklanmış ama sonuçta yazılım içinde ekran görüntüsünü verdiğim durum oluşmuş" diyorum...başka birşeyde demiyorum...
Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 15 Mayıs 2009 08:05
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
shoutcast'te yıllar oldu engel var :)