Aynen tekelcileğe bende karşıyım adamların sunduğu ile yetinmek zorundasın başka altanatif yok . aslında programları eklentisiz karşılaştırırsak senin önerdiğin prog. daha çekici geliyor (anti-tekel olayı ) ama anladığım kadarı ile winamp eklentileri bilerek eklemiyor . çünki programın setup ına bi eklentisini ekleyip bize yeni diye satıyor .msl a "nullsoft tray cntrol" ben uzun zamandan beri onu kullanıyordum . demek istediğim programları eklentisiz karşılaştırırken winamp ın bu stratejisinide göz önün almak lazım . sonuç olarak da eklenti dediğimiz şeyler zamanla standart hale geliyor ve bu yüzdende programların setup boyutları büyüyor . farklı bir winamp istiyorsan winamp ın sitesinden her konu için onlarca çeşit eklenti(görsel efektler,ses düzenleri,kısayollar,vs.. bi süre sonra bıkıyosun zaten) var indir bak tadına . tekelcileğe hayır tercih bana verilmiş haktır
winamp ' tan iyisi var mı ?
- 1
- 2
tmm ozaman ıkısının farkını acıklayın herkez kendı yorumunu yapsın...
Yapmayın arkadaşlar WinAmp'ın neresi güzel ne olduğu belirsiz ücretsiz programlardan işte...
En iyisi Jet-Audio serisi...Özellik ve araç-gereç bakımından Winamp'ları 10'a katlar.25 kanal EQ ve bir çok özel efekt...Tabii Jet-Audio...
microsoft kalitesi ile media player 10........
Ya mediaplayer çok ii ve düzenli, liblary falan. Ama winamp'ın da ses filtrelerini ve eq yu gözardı edemezsiniz
Ben ederim arkadaşımm media player kullan görürsün...
Arkadaşlar birincisi:Evet Winamp freeware fakat paralı olan Pro sürümü ile karşılaştırdığınız zaman aralarındaki farkı daha iyi görebilirsiniz.Freeware sürümde bir çok özellik kısıtlanmış.Eh Media Player 10 ise evet görüntü olarak hoş ama Chip dergisi ilk kez bu sürümü yayınladığında sürümün beta olduğunu ve bir çok bug olduğunu açıklamıştı.Ve ayrıca sizde biliyorsunuzdur ki Media Player 10 programı sadece XP'de çalışıyor ve XP'nin Microsoft ile bağlantı kurmasını dahada kuvvetlendiriyor.Her iki programın yaptıklarını hem müzik,hem film,hem görüntü,hem ses,hem... JetAudio 6.01 Basic tamamne yapabiliyor.CD yazımı ve Convert işlemleri daha kolay.Musicmatch'ın freeware sürümü de bu programlarla çok kolay yarışabilir.
ya hem yokyokyokyokyokyokyokyok demişsin,hemde sitelerden müzik kaydetme başlıklı konudada yardım isteyemiş ve sorununu halltmiş olan arkadaşa JetAudio'yu tavsiye etmişsin.Seni hayretle izliyorum.Bir karar ver.
winamp ın kütüphanesi kullanımı kolay , ayrıca internet tv & radio , winamp.com video & music seçenekleri de limitleri zorluyor . kütüphanesi m.player inkinden bile hoşuma gitti .
Bende bu aralar bu internet üzerinden TV seyretme olayına daldım winampta walla çok hoşuma gidiyor yabancı olduğu için pek fazla bişi anlamıyom ama istediğin özellikteli kanalları aratıp izleyebiliyorsun winamp bencede güzel yani hele şimdi daha da güzel...
interaktif yayınları için winamp iki farklı kalitede seçenek veriyor . adsl hızında yüksek ise süpppeeer oluyor . geçenlerde internet cafenin birinde çoğu kişi oyun oynuyor tabi ki 2048 lik bağlanti bana kamıştı . nette yaptığım bütün işleri (hatta chip forumlarını bile okumayı ) bıraktım , kapattım bütün pencereleri . yüksek kalitede winamptan bi çok video izledim . internetten bu kadar çok haz aldığım nadir anlardandı. çok hoş olumuş yahu bu yüksek hız . neyse bugünümüze şükür daha dün 56 k lıka yarım saat bi resmin açılmasını bekliyorduk.
- 1
- 2