işin aslı ben araştırmadım ama duymadım da. benim işimi yeterince görüyor.
winamp ' tan iyisi var mı ?
- 1
- 2
Arkadaşım bence en güzeli media player hayatımda ilk müziği media player da dinledim bence çok kullanışlı ve de güzel bi program hele son sürümü çok işe yarıyor..onun üzerinden cd ye yazıp müzik cd si oluşturma vs. bir çok güzel yanı var..hiç winamp'ta müzik dinlemedim ama media player da ortam kitaplığı vs. bir çok avantajlı yanları var.. onun üzerinden internete girip dinlemediğim klip kalmadı (yabancı olmak kaydıyla) üstelik bunların bir çoğunuda indirebiliyorsun..Yani her açıdan Media player(10)..
dediklerin winamp ' ta da mevcut ,anlaşılan sende manevi değeri var.
ikiside abicim bence herikiside degerli winampın yapamadıgı seylerı wmp yapıo aynı bırbırını tammamlıyolar ben her ıkısınıde kullanıyorum
Ben winamptan başka kullanmıyorum ama Mp de kötü değil onuda severim
ikisi birden > ayrı ayrı wmplayer ve winamp
umarım yeterlidir bu cevap
Dostum nedir herkesteki winamp tutkusu anlamıyorum media player varken...
bence musicmach 10 hem free hem daha elverişli :))
valla media player 10 kurduktantan sonra winamp'ı çalıştırdığım pek olmadı. gerçekten de Mp10 çok güzel olmuş.
Winmap kullanıyorum ama gerçek şu ki 5'inci versiyonundan hatta 3. versiyonundan beridir bug silsilesidir gidiyor, bir türlü belini doğrultamadı. Bir de library özelliği diğer programlara göre zayıf kalıyor. Ama yine de winamp kullanıyorum niyeyse. :)
banada alışkanlık olmuş herhalde winamp olmazsa sanki makine mp3 çalmıyacak gibi geliyor hatta yeni sistem kurduğumda bile ardından winamp kuruyorum...
Adamlar ruhumuza işletmişler yaw varya bide internet üzerinden televizyon ve yabancı kanalları izleme olayıda yidi bitirdi beni winamp a olan sevgim bi kat daha büyüdü
İkisi de birbirini tamamlıyor. Gerçekten çok iyi programlar!
arkadaşlar winamp ın sitesinden eklentileride indirin süpper oluyor . ses düzenine önem verenler "enhancer" eklentisini mutlaka indirsin .
plug - ins -> dsp/efect . şimdi link vermeyim bulursunuz bi şekilde . onsuz , ses çok yavan geliyor
Bence Kalite istiyosanız Media player 10...
bende de ikisi birden var çünkü winamp wma formatındaki dosyaları takılarak açıyor ama media player takılmıyor.Winamp'ında artıları var
bana sorarsan winampdan iyisi yok. nedeniyse winampdan basit bir yazılım daha çıkma şansı yok çıksa bile herşeyi aynı olur. piyasadada böyle taklit programlar almış başını gidiyor.
Arkadaşlar anlaşılan hiçbiriniz JetAudio programını kullanmamışsınız.Hem freeware hemde çok süper bir program.Bir kere şunu söylemeliyimki görüntüsü ve ses kalitesi Winamp'tan daha iyi.Hem sitesinsinden Skinmaker'larını indirerek kendi skinlerinizi yapabilir ve bu skinleri sitesinden yayınlatabilirsiniz.Bir deneyin,pişman olmayacaksınız.
alıntı:
Gönderen : TurkHawkİkisi de birbirini tamamlıyor. Gerçekten çok iyi programlar!
+10
Birde programı Türkçeleştirmek isterseniz Dil Paketini siteden kendi adınızla yayınlattırabilirsiniz.
Sniper27 , dediğin prog. indirdim . ama beğenmedim . winamp ta da kendi arayüzlerini yapabiliyosun . bi türk arkadşın winamp ın sitedinde yayınladığı f1(formula 1) temalı arayüzünü görmüştüm . ayrıca bu konuda ki önceki msj larımda yazdığım eklentiyi indir ve kullan bakalım ses kalitesi nasılmış gör.özellikle ses sistemi kullanan arkadaşlar bu ekelentiyi beğeneceklerini umuyorum eklenti de sesin şiddetine göre sürekli hareket eden bir ses seviye çubuğu da var yüksek seslerde bu sesi geriye çekilerek hoparlörün zarar görmesini engelliyor ve bir sürüüüü ayralar daha var. ayrıca kendinde ses kalıpları ayarlıyabiliyorsun . bi de sen benim dediğimi bi dene görüşlerini/zi bekliyorum .
Evet arkadaşım sen haklı olabilirsin.Bende Winamp5.08ePro programı var.Zaten Pro sürümlerde hemen her özellik mevcut.Ama benim canımı sıkan konu Winamp'ta plugin yoksa çokda fazla birşey yok.Sen iki programı bir eklentileri olmadan karşılaştır.Ayrıca benim Jet Audio'da en sevdiğim özellik.TrayTooolbar modülü.Hem programı minimize ettiğin halde sana hemen her özelliği kullanma imkanı sağlıyor hemde şarkı değişimlerinde üstte transparant olarak şarkı hakkında bilgi veriyor ve tabiiki vizualition modu sürekli aktif.Ben tekelciliğe karşıyım.O yüzden Winamp kullanmıyorum.Ama sıkı Winamp'ı arkadaşlarıma tavs,iyelerini ileteceğim.Sana teşekkürlerimi iletiyorum.
- 1
- 2