winamp film izlerken ses geliyor görüntü yok
winamp
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.O zaman ses codec'in yok..Bsplayer ve Codecleri yükle tamamdır......
Winamp ın kendi penceresinde "simge durumuna küçült, tam ekran, kapat" bölümünün hemen altında Open Video and Visualization var
oraya tıkla
sanırım problem bu
Haydi kolay gelsin...
???
alıntı:
Gönderen : BiladerO zaman ses codec'in yok..Bsplayer ve Codecleri yükle tamamdır......
Niye hatalı bir şey mi yazdım eğer varsa söyle bileyim abi ama bence doğrusu bu ses codeclerinden kaynaklanıyor...%90 izlemeye çalıştığı divx'tir...
ses geldiği halde niye ses codec ine ihtiyaç duysun sadece düz mantık işlettim
belki de ben yanlış anladım
Bu arada yeni nick hayırlı olsun
Haydi kolay gelsin...
Harbi yaaa ben cümleyi terstten okudumuşum kusura baknayın..24 saat uyumayıp sınavdan çıkınca böyle oluyor..O zaman görüntü codecleri eksik ve görüntü sağlamıyor..Yukarda yazdığımınn tam tersi işte..
Vayy be aptal gibi olmuşum..
Sağol ayrıca uğur.........
yav bizim de sınavlar var ama neyse
Haydi başarılar gelsin...
google a gir arat k-lite codec pack diye bişi var
onu indir ve kur
birçok ses ve görüntü codec yüklüyor...
Konula alakası yok ama başka başlık açmak istemedim winamp 5.07 sürümü çıkartıyormuş üstelik cd yazdırma özelliğide varmış söylemek istedim
K-Lite Codec Pack + BS Player yükle
Belki cevap sayılmaz ama Jet-Audio Film izleme konusunda #1 bence...Türkçe desteği filan da var... Kesinlikle öneririm.
acdsee de 7.0 sürümüyle öyle oldu... yok video yok ses yok swf cılkı çıktı...
+1K.
Artık iyice yüzsüz oldu winamp da...
AcdSee desen en iyisi 3.1 bence...
Winamp için de 2.95 en iyisidir.
Film izlemek için iyi bir program değil Winamp...Asılnda bir şeye yaramıyor ama neden se insanlar çok yüz veriyor...