Winampin Izledigi Klasorlerden Otomatik calma list

itk120
30-03-2008, 09:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Merhaba iyi gunler ben sabah winamp radyoda calan muzikleri bilgisayara kayit etmeyi saglayan streamripper i onerdiginiz
konuyu okudum mesela o program kayit ettigi dosyalari benim muzik klasorume atiyor ben o klasore yeni gelen dosyalari otomatik olarak calma listesine ekleyip sirasi gelince calmasini istiyorum acaba boyle bir plugin mevcutmudur winampta veyahutta winampin ozellikleri arasinda buna benzer birsey varmi ben 2 saattir okuyorum deniyorum foruma bakıyorum   umarim ayni konuyu 2. defa acmıyorumdur

itk120
30-03-2008, 12:10   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

streamripper da kayit etmeye baslamıstımda hic dinlememistim radyodaki sarkilari dosya dosya kayit ediyor ama dosyanin ilk 3 snyesi baska bir sarkiya ait oluyor bu yonu kotuymus  raimaradio da oyle degil kayit etmeye basladiktan sonra historyden istedigimiz sarkiyi secip tam indirmemize olanak sagliyor ama mesela sarkinin ortasindayken dinlemeye baslamıssanız sarkı yarım oluyor yanı sureklı dınlediginiz bi radyodaki her sarkıyı historyye atiyor istediginizi indiriyosunuz dinledikten sonra ayni anda birden fazla radyo acilabildigi icin de aranılan sarkının bulunma ihtimali artiyor :)

Son Düzenleme: itk120 ~ 30 Mart 2008 12:16