2 gün önce windows 7 ultimate ingilizce yükledim
güncelleme ile türkçe yaptım ama tam türkçe olmadı
hoşgeldiniz yazcağına welcome yazıo yani sadece pc açılmadan önce ingilizce
bunun bir çözümü yokmu
winddows 7 ultimate türkçe dil sorunu
2 gün önce windows 7 ultimate ingilizce yükledimİnternetten indirdiğin dil paketi en fazla Explorer da görüntüleme dilini değiştirir. Ama indirdiğin işletim sistemi İngilizce olduğu için oturum açıldıktan sonra aktifleşen dil paketinin önceki sürece bir etkisi olamaz. Bir kaç İngilizce kelimenin bir zararı yok. Benim işletim sistemim Türkçe olmasına rağmen İngilizce kullanıyorum :)
güncelleme ile türkçe yaptım ama tam türkçe olmadı
hoşgeldiniz yazcağına welcome yazıo yani sadece pc açılmadan önce ingilizce
bunun bir çözümü
Windows'un Hoş Geldiniz Yazısını Değiştirme
1. ilk önce Resource Hacker programını çalıştırın
2. açılan ekranda Files tuşuna ardından Open tuşuna basın ve
C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.
3. "String Table/1/1055" e girin
ve buradaki ''Hoş Geldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.
NOT: Hoş Geldiniz yazısı kaç karakter ise yazacağınız yazı da o kadar olmalıdır (12 karakter)
4. 'Compile script' tuşuna basın ve files'dan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.
5. programı kapatın.
6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter deyin, sonra sırası ile;
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve buradaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.
8. registry'i kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Resource Hacker:
http://www.angusj.com/resourcehacker/reshack.zip
Yardım edebildiysem sevindim kardeşim
Pardon kardeşim link kırıkmış al bunu dene http://www.4shared.com/get/MRCq0x47/rescue_hacker_utility.html
Windows'un Hoş Geldiniz Yazısını Değiştirmelogonui.exe bu dosyada string table yok ki
1. ilk önce Resource Hacker programını çalıştırın2. açılan ekranda Files tuşuna ardından Open tuşuna basın ve
C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.
3. "String Table/1/1055" e girin
ve buradaki ''Hoş Geldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.
NOT: Hoş Geldiniz yazısı kaç karakter ise yazacağınız yazı da o kadar olmalıdır (12 karakter)
4. 'Compile script' tuşuna basın ve files'dan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.
5. programı kapatın.
6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter deyin, sonra sırası ile;
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve buradaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.
8. registry'i kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Resource Hacker:
http://www.angusj.com/resourcehacker/reshack.zipYardım edebildiysem sevindim kardeşim
yanlış dosyayı demişsin
Başlat>Denetim Masası>Klavyeleri veya diğer giriş yöntemlerini değiştir>Yönetimsel sekmesine tıkla.
Açılan sayfanın en altında içi boş iki kutucuğu aktif hâle getir. Tamam butonuna tıkla. Bilgisayarın restart etmesi lâzım. Açılırken "Hoşgeldiniz" ekranı karşında.
Başlat>Denetim Masası>Klavyeleri veya diğer giriş yöntemlerini değiştir>Yönetimsel sekmesine tıkla.onların hepsini yaptım
Açılan sayfanın en altında içi boş iki kutucuğu aktif hâle getir. Tamam butonuna tıkla. Bilgisayarın restart etmesi lâzım. Açılırken "Hoşgeldiniz" ekranı karşında.
sadece pc açılırken hoşgeldin yazmıo welcome yazıyor
o bölümleri ingilizce
onların hepsini yaptımSadece görünüm dilini değiştirdiğinizde "Starting Windows" ve "Wellcome" ekranı ingilizce çıkar. Başlat>Denetim masası>Klavyeler veya diğer giriş yöntemlerini değiştir>Yönetimsel penceresinden gerekli işlemleri tamamladığınızda, bunlar da Türkçe olur. Muhtemelen dil paketi yüklenirken bir hatâ olmuştur. Türkçe dil paketini kaldırıp tekrar yükleyin ve bahsettiğim yönergeleri takip edin.
sadece pc açılırken hoşgeldin yazmıo welcome yazıyor
o bölümleriWindows 7'nin resmen piyasaya çıktığı Ağustos 2009 dan bu tarafa İngilizce sürümü ile format atıyor ve Windows Update ile Türkçe dil paketi yüklüyorum. Ne karşılama ekranında ne de görünüm dilinin değişmesinde herhangi bir sorunla karşılaştım.
Son Düzenleme: alpagun ~ 09 Şubat 2012 20:01
Sadece görünüm dilini değiştirdiğinizde "Starting Windows" ve "Wellcome" ekranı ingilizce çıkar. Başlat>Denetim masası>Klavyeler veya diğer giriş yöntemlerini değiştir>Yönetimsel penceresinden gerekli işlemleri tamamladığınızda, bunlar da Türkçe olur. Muhtemelen dil paketi yüklenirken bir hatâ olmuştur. Türkçe dil paketini kaldırıp tekrar yükleyin ve bahsettiğim yönergeleri takip edin.dediğin yere girdim orda ayarları kopyala yazıodu onu seçtim düzeldiWindows 7'nin resmen piyasaya çıktığı Ağustos 2009 dan bu tarafa İngilizce sürümü ile format atıyor ve Windows Update ile Türkçe dil paketi yüklüyorum. Ne karşılama ekranında ne de görünüm dilinin değişmesinde herhangi bir sorunla karşılaştım.
çok saol