Sorun ne dvd roomda nede windows 7 dvd sinde.. İnternet cafeciyim..Windows 7 geçtim. bilgisayar bazında 2 farklı sistem mevcut.. o yüzden ilkini ultimate kurdum.. İkincisini ultimate kurmuştum ama birde proyu deneyeyim diye format atıp kurmaya çalışınca windows dosyları genişletiliyor bölümünde kalıyor. neler yapmadım ki ramleri değiştir 3 tane dvdrom vardı hepsini denedim. Gece 12 bırakıp sabah geldiğimde bi bakıyorsun aynı yerde. ekran kartını söktüm..bios güncelledim tın yane.. usb kurulum yaptım ondada aynı yerde dondu..en son bugünde gittim sıfır dvdroom aldım. ayriyetten 3 tane farklı dvd cd aldım. 3 ünüde aynı hızda windows ultimate kurdum onları denedim tek tek yine donuyor yine donuyor.baktım 3 gündür tek pc le uraşınca sinirlendim birebir aynı sistem olan diğer pc ye söktüm dvdroom taktım o yazdırdığım dvd lerin birisini aldım kurdum.. takılma makılma olmadı 15 dakkada kurdu..
Sorun harddisk diyecem ama farklı harddiskte denedim. 500 gb lik 250 gblik sata harddiskte denedim olmadı. hatta elimde 80 lik ide harddisk vardı onda bile dondu. Tek diyecem anakartda beyler..Artık windows 7 ilk kurulunca anarkartın biosunamı yazıyor nedir. sanki 2. defa kurmasınlar diye uğraşmışlar..