Yeniden aynı konuyu açmak zorunda kaldım...kimse cevap yazmadı....???
Windowos 7 Ultimate 64 Bit kullanıyorum...dün akşam itibariyle varsayılan programlarıma ulaşamıyorum,varsayılan programlar menüsüne girdiğimde sadece Explorer ve Outlook görünüyor diğer programlar yok,Neti taradım ama konuyla ilgili bi şey bulamadam,nasıl geri getirecem bu varsılan programları....
cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar...
Windowos 7 Ultimate,varsayılan prog. ulaşamamak
İmzaya yazmak kolay
Be careful that this...By Hacker... diye
Hacker'lar herşeyi biliyorlar mı....
yok bilmiyorlar bu gibi soruları forumlarda soruyorlarmış....
Ayrıca bu soruyu dünyada bilen yokmuş.Microsoft araştırmaya başlamış nereye gitti @HBattousai'nin varsayılan programları diye
Hackerlar herşeyi değil, senin bilmediğin herşeyi biliyorlar. ;)
uzaya mı gitsek ne yapsak,böyle zor soruları sorarak sizi de üzüyorum...yine iş başa düştü...
Bi soru sorduk mesele nereye geldi,dostum ben hackerim demedim ki,imzaya kafayı taktınız,sadece beğendiğim için onu yazdım,resimde öyle,bu kimseyi ilgilendirmez zaten,çünki ortada bi hackerlik iddiası yok,size gelince gerçekten hakkınzı yemişler,sizden iyi stendapçı olurrrr bee,bence bu yeteğinizi buralarda kullanarak harcamayın...Atilla bey,ben değilde hacker'lerin senin bilmediklerini bildiği kesinnn,tabii diğer değerli arkadaşlarında buna dahil....yani burda iki kişinin benden gıcık aldığını biliyorum,onlar kendilerini biliyorlar,fakat benim anlamadığım şu diğerlerine ne oluyorrr,bu maydanozluk değilde nedirrr...
Evet. Hacker benim bilmediklerimi biliyor. Tam tersi olsaydı ben hacker olurdum o değil ;)
Yazdıklarını cevirip koyma batıyorsun. Yukardaki örnek :)
:D:D sizi hackerler sizi ... şimdi pc'lerimiz çöker bizim bide :p
Sen benim bilgi seviyemi nerden biliyorsun ? Beynimde port açıp veri analizimi yaptırdın ?
Neti taramak için su tabancası kullanan ulvi..Ayrıca ben ne seni tanırım nede hakkında bişey bilirim, konu dönmüş bülent beye bir yorum da biz yapalım dedik bu yorumun oldumu şimdi hıı ?
Neyse imzandan ötürü aklıma heykır nine geldi ona saygımdan susuyorum.
yazdıklarımda senin bilgi seviyenle ilgili bi şey dediğimi hatırlamıyorum,beni hiç alakadar etmez zaten...böyle herşeyede burnunu sokmasan iyi edersin,benim seninle veya bu forumda başka birisiyle bi sorunum yok,onların warsa bilemem...yalnız sadece şunu söylüyorum...'''Herşeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter'''Son Düzenleme: Kapalı Hesap (190488) ~ 08 Ekim 2010 18:10