windows 1.1 den 3.1 e kadar hepsi burda
indiriyorum..belki benim eski p2 pcde denerim..
Çok teşekkürler. Süper bir paylaşım. Windows koleksiyonu yapmak için tüm Windows serisini indirmek istiyordum, gökte ararken yerde buldum.
Bunları Virtualbox veya VirtualPC gibi sanal bilgisayar yazılımlarıyla deneyebilir miyiz? Windows 98'i yüklemek istedim ama beceremedim.
bunları yukleyebilmek için once sanal makineye dos yuklemen lazım sonrada içindeki kurulum dosyasını calıştırcan en kolay yontem win9x başlangıc disketli bi cd imajı olustur içine kurmak istediğin windowsun dosyalarını at cd den vpc yi başlat gelen win9x başlangıc menusunden cd-rom desteği ile başlatı sec donanım yuklemeleri bitince senin cd-rom harfini soyler ona gore cd-roma gir dosyları bul setupı ac
Windows 98'i yükledim sonunda. Önce Windows XP yükledim. Yüklemede biçimlendirme sırasında FAT32'yi seçtim. Daha sonra Windows 98'e yüklemesine geçtim. Demek ki Windows 98 için FAT32 gerekiyor.
http://www.4shared.com/file/84468739/f08bdf68/windows11-311.html (butun surumleri zipleyip tek dosya yaptım zaten topu topu 20mb hebsi artık hangisini yuklemek isterseniz)yıl olmuş 2012, aylardan mart. ama link ölmüş gitmiş. yazık olmuş...