Söylendiği gibi Windows 10'un yükleme dosyaları, C:\$windows.~BT klasörüne indiriliyor.Boyutu sürekli artmakta.
" alt="" id="__mcenew" />
Ben 1 sene içerisinde geçenlere ücretsiz olacak diye biliyorum yani bugünden itibaren 1 sene içerisinde geçersen ücretsiz Windows 10 sahibi olacaksın. 1 sene içerisinde Windows 10 a geçiş yapmayanlar için ücretli olacak diye biliyorum.
Şöyle bir yazı buldum.
Bunun üzerine ben de bu soruları Microsoft yetkililerine sordum ve aldığım cevabı aynen yazıyorum;
"Windows 8 ilk çiktiginda da böyle bir kampanya vardı hatırlarsanız 25 $ gibi bir fiyat karşılığında alabiliyordunuz yükseltme lisansını.
Windows 10 için de ayni mantıkla lisanslama yapılacak fakat bu sefer ücretsiz olacak. Alınan lisanslar deneme sürümü olmayacak, yükseltme lisansı olacak ve 1 yıl sonunda da kullanılabilecek.
Eski lisansa geri dönmek istenirse de tabi ki dönülebilecek, ancak Windows 10 lisanslari kisiye ait kalacak."
Yani bu nedemek oluyor 1 sene dolduktan sonra herhangi bir ücret ödemeden mi kullanılmaya devam edilecek ?
Bir yıl sonunda neler olucak kafam karıştı win.10'u yüklemekte kararsızım !!
http://10.enpedi.com/2015/06/win ... nda-sk-sorulan.html yazının kaynağını belirt
"Alınan lisanslar deneme sürümü olmayacak, yükseltme lisansı olacak ve 1 yıl sonunda da kullanılabilecek."
burayı nasıl anlamadın ben de anlamadım.
1 yıl sonunda da kullanılamayacaksa Microsoft niye versin ki lisansı.