windows 2003'e ISS ayarları nasıl kurulur acıklayan yazıda lazım yazılarınızı bekliyorum.
windows 2003'e İSS nasıl kurulur
selam
2003 program ekle kaldırı aç
sekmeleri kurcaladıgında ınternet ınformatıon services
ı yakala fakat ne için kuracağına göre kuracağın alt sekmeleri secmelisin
asp ve birkaç ayrıntı olmazsa olmaz
kolaylıklarr
p@shasonselamondan sonra hazırladığın web sayfalarını inetpub dizini altında wwwroot'a atmalısın. (inetpub'ın yolu eğer değiştirmediysen c:\inetpub'dır)
2003 program ekle kaldırı aç
sekmeleri kurcaladıgında ınternet ınformatıon services
ı yakala fakat ne için kuracağına göre kuracağın alt sekmeleri secmelisin
asp ve birkaç ayrıntı olmazsa olmaz
kolaylıbaşka ?
arkadaşlar bir de download linki görebilsem iyi olacak onuda mı ben vereyim artık bu sizin ilgi alanınız elimde bir kaç link var yalnız daha kurmadığım için nekadar güncel bi sürüm bilemem ayrıca language tr dosya linkleride mevcut
dostum denetim masasından windows add / remove tıkla orada sol sutunlarda windows component yazar.orada açılan pencerede IIS var o tıklamadan önce server cd sini yerleştir.o seçeneği tıkla ve kur bu kadar basit kolay gelsin...
hidalbandostum denetim masasından windows add / remove tıkla orada sol sutunlarda windows component yazar.orada açılan pencerede IIS var o tıklamadan önce server cd sini yerleştir.o seçeneği tıkla ve kur bu kadar basit kolay gelsin...windows component' i tıkla server 2003 kullanıyorsan Application Server yazar onun içinde
ISS kurmadan önce windows cd sini tak sonra kur
Başlat menüsünden Manage Your Server' diye bir link var direk başlata tıkladığında. Add or remove role butonuna tıkla Bir pencere gelecek. Eklemek istediğin Rolleri ekle.
cd isticek tak. program ekle kaldır pek sağlıklı olmuyor. bu gerekli olan bileşenleri kuruyor.