Ben ramlerimi yükseltip,Windows 7 Ultimate 64BİT yüklemek istiyorum.Fakat pc'mde Windows 7 Ultimate 32 bit var.DVD gereği duymadan 64 bite yükseltme yapabilirmiyim ?
Windows 64 bit
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Teşekkürler.Yani para çöpe gidecek.
OP Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
Yok ama 8 GB alacağım.Ne şanslıymışım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Yülseltme işlemi yapamazsınız. Formatlayıp sıfırdan kurmak ise ayrı birşey.
Teşekkürler.Yani para çöpe gidecek.cevap verdiğimde 32 biti kaldırmadan güncelleme yükler gibi yükleyebilirmiyim anlamında sorduğunu düşünmüştüm ama şimdi soruyu bir daha okuyunca ve senin "Teşekkürler.Yani para çöpe gidecek." tepkini okuyunca bir daha sormak zorundayım;
Sen neden bahsediyorsun??eğer bahsettiğin dvd parası ise gerek yok dvd dende,usb dende,Hatta imajdan direk hiçbir medya kullanmadan da kurabilirsin. Burada hepsinin yolunu anlattım.
ama yükseltme yapar gibi olmaz 32 bit işletim sistemi kalkacak üzerine 64 bit kurulacak başka yolu yok
Yükseltirsin tabi ki.4 GB USB varsa.
Hımm denedin mi Adem ?
Şu huyundan vaz geç. Soruyu anlayıp cevap vermek öldürmez kimseyi.
http://windows.microsoft.com/en- ... tly-asked-questions
Microsoft yükseltemezsin diyor bitti.
Sebebi basit: Yazılım sorunu diye düşünmeyin! Driver sorunu. Yükseltirken çökme yaşanmaması için Upgrade seçeneği kapalı gelir 32 den 64 e yükseltirken...
Sıfırdan kurulum etkinleşir.
Dostum yedeklerini al. Sıfırdan kur geç. Daha temiz bir kurulum olur ;)
OP Yıllanmış Üye
2,471 mesaj
Ya zaten Şubat'ta formatladım daha yeni toparladım programlar oyunlar felan
Ben demek istiyorum ki Windows'um 32 bit,Fakat ben 64 Bit'e yükselticeğim ek bir ücret ödemeden 64 bite yükseltme yapabilir miyim?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
162 mesaj
Ek ücreti bırak böyle bişey yok benim bildiğim kadarıyla.Yükseltme sadece sürümler arası oluyor