Microsoftun MSDN ve TechNet abonelerine gönderdiği mesaja göre Windows 7 6 ağustostan itibaren onların beğenisine sunulacak. Yani windows 7 15 gün sonra resmen kullanıma geçecek ve bu tarihten sonra hiçbir değişiklik yapılmayacak. İlk çoklu dil desteği içeren sürümse 16 agustostan itibaren yayınlanmaya başlanacak tabi bizler için değil. Yinede muhtemelen ilk kuranlardan oluruz.
Haberin orjinal linkleri;
Windows 7 6 Agustosta Hayatta
RTM mi 6 ağustos yaksa 6 ağustosta artık piyasayamı çıkıyo anlamadım bu tarihten sonra hiçbir değişiklik yapılmayacak dedin ordan yanıldım verdiğin linklerde RTM 6 ağustos diyo RTM ye güncelleme olmicakmı diyosun yanı gülerim ama bak :D :D :D
13 Temmuz demişlerdi 6 Ağustos oldu. Zaten artık MS'nin tarihlerine inanmıyorum. Win7'de 22 Ekim değil 1 Ocak'ta çıkar artık.
6 Ağustos bitiş tarihi değil resmen dağıtımın başladığı tarih. Normalde 22 ekimde çıkacak ama bilgisayar üretcilerine, program geliştiricilerine, donanım üreticilerine ve MSDN ve TechNet abonelerine 6 agustıstan itibaren gönderilmeye başlanacak.
oemcilere 2 gün sonra gonderiliyooo....
OEMs - 2 days after official RTM.
Connect-MSDN-Technet - August 6th
VLS w SA - August 7th
VLS wo SA - 2 Weeks After above
MPN - August 16th
MAPS - August 23rd
technett msdn üyelerinin tarihi 6 ağustos..
En azından artık net bir tarih var elimizde bu da guzel bir gelişme diye dusunuyorum.bunca zamandır kullandık begendik artık tam surume geçmenin vaktidir :D keske microsoft bir supriz yapsa da test asamasında yardımcı olanlara ciddi bir indirim saglasa :)
oem cilere 2 gün sonra gidiyormuş ama oemcilerin nete sızdırcağını sanmıyorum 6 ağustosta nete sızar herhalde yani msdn ve technet üyelerine gönderildiğinde o zamana kadar Final RTM nin ne olduğu öğrenemicez herhalde
oem cilere 2 gün sonra gidiyormuş ama oemcilerin nete sızdırcağını sanmıyorum 6 ağustosta nete sızar herhalde yani msdn ve technet üyelerine gönderildiğinde o zamana kadar Final RTM nin ne olduğu öğrenemicezoemcilerden sızcağı kesin gibi bu hafta sonu ama tr dvd için aynı şeyi soyleyemiycem çünkü türklerin pek sızdırma yetneği yok ruslar ve çinliler diğer dillerdeki isolarıda sızdırırsalar belki tr dvd gelebilir bi ihtimal..
6 Ağustos Format Tarihi oldu benim şu anda.Türkçe sürümü bekleyemem
Mutlaka Ultimatesi Sızar.Cracki de çıkar.Ama türkçesini beklersem Cracki içinde birşey bulurum
Win7 de
Home Basic 123$
Home Premium 145$
Professional 236$
Ultimate 250$
Microsoft ücretsiz Linux varken neden bu kadar yüksek paralar istiyor anlamadım.Bu şekilde korsanı engelleyemezler.
sızsa nolcak ki kurulumda CD KEY yok elimizde hadi kurduk 30 gün içinde aktif et felan dedi diyelim... 30 gün içinde yama bulunacak mı?
arkadaşlar benden tavsiye sakın torrentten indirmeye falan kalklayın az daha sabredin 6 ağustosta ms kendisi seve seve veriyo zaten o zman gönul rahatlıgıyla kullanabiliriz işte ama bu torrentleri hiç sevmiyorun oynanmış olma olasılıkları yüksek ;)