sistemim intel quadcore2 q6600 2 gb ram ati x1550 80 gb hdd sizce geçmelimiyim yoksa bu sistem için 32 bit mi daha uygun olur ?
windows 7 64 bit e geçmelimiyim ?
2 gb ram sorun olmaz mı ? kasma filan gibi...vs
2 gb ram sorun olmaz mı ? kasma filan gibi...Ben imzamdaki sistemde 64-bit kullanıyorum, şuana kadar çok ağır uygulamalar çalıştırmadım(64-bit ağır uygulamalardan...) ama memnunum... Zaten aslında bir diğer getirisi ram sınırlamasını kaldırmış oluyorsun, her an ram eklemeye hazır bir sistem ;) (Gerçi bana şuan gayet yeterli geliyor 2 GB...)
aslında bu konuyu senin denemen kazım x64, x86 bite göre performanslı ve sağlam olması kesin bu sadece win 7 için değil diğer işletim sistemleri için de geçerli ama şu var kişiye özel bazı sorunlar çıkmıyor değil yinede çözülmeyecek problemler değil ben de zamanında korka korka geçmiştim grafikerim ve üzerinde öğrendiğim en çok sevdiğim autocad 2007 versiyonunu bırakmak zorunda kaldım çünkü x64 ü yok ve 32 bit versiyonuda çalışmıyor aotocad de ille de 64 bit kuracaksın 32 bit programları çalışmıyor mecburen x64 2009 versiyonu bulduk oyunlarda genelde sorun yok ne bileyim bunu senin denemen lazım görmen lazım ve geri dönüşü de var bir deneyim olur kur ve gör derim
windows 7 , 64bit kur gitsin :)
peki linkini verebilirmisiniz
link yok :)
satın almalısınız artık
taze bitti , daha dün bitti :P