ENGİN YILMAZ sormuş:
benim şu anda kullandığım işletim sistemi windows xp 32 bit, bugün windows 7 64 bit indirdim. kurmaya çalıştım ancak kuramadım. hata verdi. ve ekranda
This installation disc isn't compatible with your version of Windows. To upgrade, you need the correct installition disc, For more information, check your computer's system infortation. To install a new copy of Windows, restart ( boot ) your computer using the installation disc, and then select Custom ( advanced )
yazıyordu. burada benim anladığım kadarıyla windows 7 kurulu dvd yi cd sürücüsüne taktım ve bilgisayarı yeniden başlattım ancak cd yi görmedi, boot ayarından gösterdim yine görmedi, yani bir türlü windows 7 64 bit işletim sistemini kuramadım, ayrıca 32 bit üzerine 64 bit kurulurmu diye başka bir bilgisayarcı arkadaşa sordum bana kurulacağını söyledi. bütün denemelerime rağmen kuramadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel quad 4 çekirdek
4 gb ram
620 gb hard disk
512 mb ekran kartı
2400 ghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.9, Ant.com Toolbar 1.3