merhaba arkadaşlar benim kurulum konusunda bir sorunum var 1 haftadır uğraşıyorum ve hala çözebilmiş değilim Windows 7 64 bit işletim sistemi kurmak istedim fakat bir türlü kuramadım çünkü seçenekler gelmeden çok bekliyor fakat bu sorun 32 bitte yok üstelik aynı dvd yi kullandığım halde.
detaylı olarak anlatayım window 7 64 bit lik ultimate final sürümünü dvd ye yazdırdım (dvd 8x) 4x ile yazdırdım fakat ilk windows ön yükleme yaptıktan sonra mavi desenli ekranda 6:30 dk bekliyor. ve
alttaki adıma geçiyor
bu adımda ileri dedikten sonra 2.adım geliyor
bu kısımda şimdi yükle ye bastıktan sonra mavi desenli ekranda "Kurulum başlıyor" yazısı çıkıyor.
fakat bu ekranda 20dk bekliyor ve 3. adıma geçmiyor herkes çok kısa sürede kurduğunu söylerken ben saatlerce bekledim defalarca kurulum yaptım ama nafile bir çok yol denedim olmadı, 6-7 dvd yaktım nero power iso programları kullandım yazım hızını 4x, 2.4x ayarladım gene olmadı sonuç aynı çok ağır. birde windows 7 32 bit kurmayı denedim aynı dvd türünü kullandım aşağı yukarı 15 dk da sorunsuz bir şekilde kurdu. ama 64 biti bir türlü kuramadım. farklı yerlerden tekrar 64 biti indirdim gene olmuyor.
XP, wista 32 bit , windows 7 32 bit işletim sistemlerini kurduğumda bir sorunla karşılaşmıyorum ama 64 biti kuramıyorum sinir katsayım fırlamış durumda. hdd den kaynaklanan bir sorun mu var acaba devir hızımı yetmiyor bilmiyorum sistemimde;
anakart: MSI G31M3-F 7528
işlemci : core 2 Quad Q6600 (2.4)
Ram: 4 gb (667)
ekran kartı: HD 4850 1gb 256 bit
Hdd: WDC WD3200AAJS-00B4A0 ATA Device
ne yapabilirim yardımınızı rica ediyorum...