Pentium D 945 64 bit destekli işlemcim var. Şuan WinXP kullanıyorum fakat yarın win7 kuracağım. 64 bit mi 32 bit mi kursam karar veremedim. 2 gb ram ddr2 ramim var fakat 4 gb yapmayı düşünebilirim. Sizce hangisini kurayım ? Yeni nesil oyunları oynamak istiyorum. Ve ayrıca win7 nin hangi versiyonunu (yani ultimate, home premium gibi) yüklemeliyim?
Windows 7 64 bit mi 32 bit mi kurayım?
Bu haliyle 32 bit kurmalısın.64 bit için ram takviyesi yapabilirsin fakat yeni nesil oyunlar için bu sisteme yatırım yapmanı tavsiye etmem.Çünkü işlemcin oldukça eski seni fazla idare etmez.Ayrıca iyi bir ekran kartında olmalı.Oyun için en iyisi yeni ve sağlam bir sistem topla derim.
Bu haliyle 32 bit kurmalısın.64 bit için ram takviyesi yapabilirsin fakat yeni nesil oyunlar için bu sisteme yatırım yapmanı tavsiye etmem.Çünkü işlemcin oldukça eski seni fazla idare etmez.Ayrıca iyi bir ekran kartında olmalı.Oyun için en iyisi yeni ve sağlam bir sistem topla derim.Oyun için sistem kurmak istemiyorum çünkü yazın ps3 alacağım. O zamana kadar beni mw2, prototype tarzı oyunlarla idare etmesi açısından demiştim aslında. Bilgisayar sadece işte yeni oyunları mediumda falan çalıştırsa yeter. Grafik o kadar önemli değil benim için. Zaten bilgisayarda daha çok 9gag'da zaman geçiriyorum, ara sıra CS gibi oyunlar oynuyorum. Bana sıkıntı yaratmasın hızlı olsun bunu istiyorum :)Son Düzenleme: stepback ~ 21 Şubat 2012 20:17
32 BITTEN BASKA SANSINIZ ZATEN YOK .
O CPU VE O RAMLA 64 BIT HAYALINE HIC BULASMAYIN BENCE.
64 BIT ISLETIM SISTEMLERI PERFORMANSA GORE CALISAN SISTEMLERDIR.64 BIT KULLANAYIM DERKEN DAHA FAZLA SORUN YASAYABILIRSINIZ..
WIN7 ULTIMATE...
yha arkadaslar bende o kadar konu monu açtım ama bişi fark ettım sistem gayet yeterli ama şu var ki 64 bit destekli diyor buna ragmen çevirsemmiki?resimleri koyucam
32 BITTEN BASKA SANSINIZ ZATEN YOK .sallama o işlemci 64B destekliyor ve onun bir alt modeline ( PENTIUM D 820 ) Windows 7 64B ultimate yükledim ki hemde 512MB ramle bile kasmadı... Ramide 2GB nesi yetersiz?
64 BIT ISLETIM SISTEMLERI PERFORMANSA GORE CALISAN SISTEMLERDIR.64 BIT KULLANAYIM DERKEN DAHA FAZLA SORUN YASAYABILIRSINIZ..
WIN7 ULTIMATE...
kutulu alırsan 30 gün 64B 30 gün 32B kullanır dener karar verirsin...bi tanıdıktan win7 cdsi alıcam kutulu değil yani.32 BITTEN BASKA SANSINIZ ZATEN YOK .Ultimate farkı nedir ? Raminiz yetersiz diyorsunuz en çok ram harcayan win7 ultimate diye duydum. Ayrıca 2 gb daha ram takviyesi yapabilirim. İşlemcim çift çekirdek 3.40 ghz, o kadar da kötü değil yani.
WIN7 ULTIMATE...
Pentium D 945 64 bit destekli işlemcim var. Şuan WinXP kullanıyorum fakat yarın win7 kuracağım. 64 bit mi 32 bit mi kursam karar veremedim. 2 gb ram ddr2 ramim var fakat 4 gb yapmayı düşünebilirim. Sizce hangisini kurayım ? Yeni nesil oyunları oynamak istiyorum. Ve ayrıca win7 nin hangi versiyonunu (yani ultimate, home premium gibi) yüklemeliyim?2 gb ram - 4 gb ram aralarında fark olmayacağından 32 bit işletim sistemi size uyumlu.kullanırsanız ultimate sürümünü kullanın arada fark ise bazı teknik özellikleriniz kısıtlı olmayacaktır.
yeni nesil oyunlar için XP de uyumludur oyunlar için önemli olan donanım ve donnaım özellikleridir.