arkadaşlar ben kendi bilgisayarıma
windows 7 64 bit attım bilgisayarımın özellikleri bunlar
4 gb ram atı redeon hd 3800 series 3.00 işlemci 2 cpu ve bilgisayar çok sık kasıyor yardım edin lütfen
windows 7 64 bit
sorun 64 bit ile ilgisi yok.64 bit sadece 4gb ramini kullanabilmeni sağlar.Bilgisayar ısınıyor derken işlemcimi ekran kartımı ?
muhtemelen trojan falan girmiştir.Fiziksel olarak işlemciyi zorlayamazsın okadar.görev yöneticisinden işlemlere tıkla.ilginç bişey varsa onu kapat.ve virüs programın varsa tarat.olmadı hard format at.
sen işlemlere tıkla bi görüntü al paylaş bakıyım.Programla silmen zor olur artık hepsi aynı değil çünki.önemli dosyan varsa yedekle.Bence hard bi format at derim.kalıcı çözüm.
windows 7 64 bit attım
bu atığın orjinalmi
ewt orjinal format galiba burdan indirmiş http://www.teknomobil.org/aracla ... kce-dil-paketi.html arkadaşım ve beraber cd ye çektik
cd ye yazdırma hızınız kaçtı ? en hızlı ayarda yazdırdıysanız belki sorun olmuş olabilir.daha önce yaşamıştım.Ama dediğin şey virüstendir.Benim pc dede varı öyle bişey.format attım geçmişti.
windows 7 64 bit attımkorsandır büyük ihtimal... + virüs var..bu atığın orjinalmi
işlemcisi sürekli meşgul %100 çalışıyor yazmış tabi kasacak....
karpersky,nortonla tara bişey çıkmazsa format at ama (varsa) başka bir hdd ye bende var 80 gb lık bir hdd ona işletim sistemi kurunca öle yavaş çalışıyorki insanı krize sokacak türden..
ewt orjinal format galiba burdan indirmiş http://www.teknomobil.org/aracla ... kce-dil-paketi.html arkadaşım ve beraber cd ye çhımm haberim olsaydı dwd ye 230 lira vermezdim
kardeş bunun neresi orjinal lisansın varmı elinde ?
korsandır büyük ihtimal... + virüs var..korsandır büyük ihtimal... + virüs var..
işlemcisi sürekli meşgul %100 çalışıyor yazmış tabi kasacak....
karpersky,nortonla tara bişey çıkmazsa format at ama (varsa) başka bir hdd ye bende var 80 gb lık bir hdd ona işletim sistemi kurunca öle yavaş çalışıyorki insanı krize sokacak türden..
artı eyer kullandığı win7 temizse bazen dvdye yazdırırken hılzı yazdırılıyor oda sorun yaratıyor.