Mumkunse indirenler ve bilgisyarına kurup deneyenler bizimle resimlerini paylaşabilirmi acaba?Ben laptop kullanıcısıyım.Hiç bir surumu 1 haftadan fazla kullanamadım hep donmalar,sorunlar yaşadım.Bilgisyarım kapata basmama rağmen kapanmadı,ekran kartı çalışmayı durdurdu falan.Sonunda hepsini silmek zorunda kaldım.Bu surumde böylemi acaba?Yani sorunlar varmı?
not: Bilgisyarda bir işlem yaparken birden explorer.exe hatası alıyorum sonra explorer.exeyi yeniden başlat diyorum ve başladığında ise hiç bir penrece açamıyorum,müzik bile dinleyemiyorum bilgisayarıma giremiyorum ama windows çalışıyor daha sonra bilgisyarı kapatayım diyorum bir kendine gelsin ama ne yazıkkı ne yaparsam yapayım bilgisayar kapanmıyor.Dokunmatık tuşlarımdan ses çıkması lazım tum drıverlarını kurmama rağmen bunu yapamadım.Parmak izi tarayıcımı bir turlu kullanamadım.Hem vista hem windows 7 driverlarını denedim.İe 8 surekli donuyor ve yanıt vermeyi kesti diyor yeniden başlatıyor sık sık.Bir şey indirmek mumkun olmuyor mozillada bile download bastığınız zaman downlaod başlamıyor.Sadece mozillada donwload için yeni bir sekme açınca bir şeyi indirmek mumkun oluyor.Her seferinde bilinmeyen bir servis yanıt vermeyi kesiyor ve zorlanarak kapanıyor ancak bunun ne olduğunu bir turlu çözemedim.Ram kullanımı 1 gbdan aşağıya mumkun değil inmiyor,hiç bir program açık değilken bu değerlerde gidip geliyor.
Benim için içlerinde iki sorun çok önemli 1. şu kapanmama olayı.Bu sorundan muzdarip olan başkalarıda varmı acaba?Yoksa sadece bendemi böyle bir sorun var.Çözümünü bulan arkadaşlar varmı?Varsa bizlerle paylaşabilirmisiniz?İkincisi ise şu servis olayı...Bu bilinmeyen servis hangisidir nasıl bulabilirim?Nasıl kapanmamasını sağlarım.Yardımcı olabilirmisiniz?Şimdiden teşşekur ederim ilginiz ve yardımalarınız için.