Arkadaşlar windows 7 7065 çıkmış torrentlerden indirebilirsiniz.
Windows 7 7065
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bir çok site evet gerçek bir çoğuda fake demiş ben şu anda indiriyorum...Sizinle yakın zamanda buradan resimlerini paylaşacağım eğer torrent fake değilse
ben sizden gelecek cevaplara göre indirmeye kara verdim arkadaşlar
arkadaşlar fake boşuna indirmeyin:):) vdsl cıkrandan alalh razı olsun:):)
Fake olduğunu nasıl anladın arkadaşım hangi siteden indirdin?Bende şu anda indiriyorum ve bir çok kişi gerçek olduğunu yazmış,hatta resimlerini bile koymuşlar.
kirpikral123Fake olduğunu nasıl anladın arkadaşım hangi siteden indirdin?Bende şu anda indiriyorum ve bir çok kişi gerçek olduğunu yazmış,hatta resimlerini bile koymuşlar.pm atar msıın gerçek olanları yada ındırdıgın torrenttı ona gore soylım nerden anladıgımı
mininova sitesine koymuşlar oradan indiriyorum şu anda ama çok yavaş.Ya sen nereden indirdin?Bir kaç sitedede resimler var ama bir çoğuda fake demişler bilemedim şimdi:(
:)
resimlere dikkate et ekranın sağ alt kosesınde build no yazmıyor bır cogunda ve bırde sunu soylımdaha onceden ekran goruntusu bıle sızmamıstı ben rastlamadım sahsen bende internet bıraz hızlı birazda yakından takıp edınce deneme sansım erken oluyor istersen indirmeye devam et ne diyim
İNDİRMEYİN !
1.si en geç 20-25 gün içerisinde kararlı rc sürüm çıkacak, neden bunu indiresiniz
2.si indirdim kurdum diyene denk gelmedim. Birkaç resim eklenmiş hani diyeceğim resimleri vista veya win7 nin alt sürümlerini editleyip kosalar tamam, adamlar xp yi düzenlemiş bu diye yutturmaya çalışmışlar.
khramnİNDİRMEYİN !:):):):):):):):):):):):)1.si en geç 20-25 gün içerisinde kararlı rc sürüm çıkacak, neden bunu indiresiniz
2.si indirdim kurdum diyene denk gelmedim. Birkaç resim eklenmiş hani diyeceğim resimleri vista veya win7 nin alt sürümlerini editleyip kosalar tamam, adamlar xp yi düzenlemiş bu diye yutturmaya çalışmışlar.
Fakemiş:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
acaba çıkacak olan bu rc sürümü türkçe mi olur yoksa yine ingilizce mi
tabiki ingilizce olur nihai sürüm çıktıktan sonra türkçesi çıkar.
Bence belli olmaz, Türkçe de çıkabilir. Internet Explorer'ın beta sürümleri Türkçe çıkmıştı mesela.
hiçbir beta windows sürümü türkçe çıkmadı arkadaşlar.