Windows 7 7068 build

serkan143
14-04-2009, 02:35   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

Merhaba arkadaşalr size bir sorum olacak   şu anda  windows 7 nin bu sürümünü kullanıyorum    bundan önce  lisanslı vista  business  ve gayri resmi  olarak  vista ultimate kullandım   sorum ise şu bende 2  adet  2 gb flash bellek var   birisi  hp  diğeri ise  pny diye   bir marka :S   bunları vistada readybosst  olarak kullanmaya çalıştığım zaman hp kullanılıyordu ama  pny kullanılamıyordu   bu aygıt bir daha sınanmasın  yazısı vardı readyboos  böşümünden baktığım zaman  şimdi   pny markayı  windows  7 de kullanmayı denedim    kullanılıyo acaba sadece  kullanıyo gibi mi gösterdi yoksa gerçekten kullanılabiliyormu gerçi sistemde  3  gb  ddr2 800 mhz ram var ondan  dolayı permormansta bir artış olsa bile hissedemem  ama merak  işte vistada olmayan şey win7 de neden oldu

--MaTaDoR--
14-04-2009, 10:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
385 mesaj

arkadaşım windows 7 suan herşeyi çalıştırıyor gibi görünüyor ben sana soyle soylım artık hangi surumu kullanıyorsun 32 bit mi 64 bit mi bilmiyorum win 7 uzerınde mesela 32 bit te 64 bit bir program beile zaman zaman  kullanabılıyosun şimdi hadi ya diyeceksin ama ben progrmlarla biraz fazla ugrastıgım için test etme şansım oluyor ve bu gerçekten oluyor. senın soruna gelince win 7 nin çıkış amacını biraz dusunsen zaten çözümü anlarsın muhtemelen kullanılıyordur .