Merhaba arkadaşalr size bir sorum olacak şu anda windows 7 nin bu sürümünü kullanıyorum bundan önce lisanslı vista business ve gayri resmi olarak vista ultimate kullandım sorum ise şu bende 2 adet 2 gb flash bellek var birisi hp diğeri ise pny diye bir marka :S bunları vistada readybosst olarak kullanmaya çalıştığım zaman hp kullanılıyordu ama pny kullanılamıyordu bu aygıt bir daha sınanmasın yazısı vardı readyboos böşümünden baktığım zaman şimdi pny markayı windows 7 de kullanmayı denedim kullanılıyo acaba sadece kullanıyo gibi mi gösterdi yoksa gerçekten kullanılabiliyormu gerçi sistemde 3 gb ddr2 800 mhz ram var ondan dolayı permormansta bir artış olsa bile hissedemem ama merak işte vistada olmayan şey win7 de neden oldu
Windows 7 7068 build
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
385 mesaj
arkadaşım windows 7 suan herşeyi çalıştırıyor gibi görünüyor ben sana soyle soylım artık hangi surumu kullanıyorsun 32 bit mi 64 bit mi bilmiyorum win 7 uzerınde mesela 32 bit te 64 bit bir program beile zaman zaman kullanabılıyosun şimdi hadi ya diyeceksin ama ben progrmlarla biraz fazla ugrastıgım için test etme şansım oluyor ve bu gerçekten oluyor. senın soruna gelince win 7 nin çıkış amacını biraz dusunsen zaten çözümü anlarsın muhtemelen kullanılıyordur .