arkadaşlar ben Windows 7 7077 32 bit kurdum sorum şu beta sürüm olan 7077 de multi touch özelliği varmı varsa nasıl kullanıyoruz.bir yardımcı olurmusunuz.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Windows 7 7077 multi touch özelliği varmı?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj
var ama ona uygun donanım sende var mı ? asıl sorun bu
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj
arkadaşlar multi-touch destekli ekran demişsiniz.bizim ekranlarımız normal lcd ekran bu iş için bir program yokmu acaba.normal ekranlara multi-touch özelliği katan program varmıdır acaba.
lazsangelarkadaşlar multi-touch destekli ekran demişsiniz.bizim ekranlarımız normal lcd ekran bu iş için bir program yokmu acaba.normal ekranlara multi-touch özelliği katan program varmıdır acaba.LCD Ekranlara Biraz Hızlıca Bastığımızda , Renk Katmanının yayılmasından Başka Bir Şey Olmaz. İşte Bu Yüzden Pahalı Multi Touch Screen :)
Taze Üye
1 mesaj
Arkadaslar www.letvision.com biraz incelemenizi tavsiye ederim.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Turkish DeveloperLCD Ekranlara Biraz Hızlıca Bastığımızda , Renk Katmanının yayılmasından Başka Bir Şey Olmaz. İşte Bu Yüzden Pahalı Multi Touch Screen :)Nintendo wiinin kumandalarindan hack yoluyla dokunmatik bir sistem yapiyorlardi en iyisi öyle bir sey dene.
Yıllanmış Üye
454 mesaj
bluetoot yada wifi yoluyla benim iphone un ekranını kullansam? :D
edit: 7100 sürüm mevcut iphone uma ek programları yükleyip pcye bağlanmayı bi deniyim ;) eğer olursa başka bir tel veya kameradan kaydını alırım :)
Son Düzenleme: Ciim ~ 21 Haziran 2009 18:55
Yıllanmış Üye
581 mesaj
Donanım anlatan programları önce deneyin, sonra evdeki lcd yi dokunmatik yapan programlara geçersiniz. :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
iphone icin teamviwier kur yaparsin ama normal ekrana program falan sormak ne kadar akillica bir dusun