Evet arkadaşlar windows 7 7133 artık nete sızıyor.Linklerde bir sorun vardı indiremedim.Düzelsin burdan sizlerle linkleri paylaşacağım...
Windows 7 7133
Fake tir dostum o linkler daha ekran goruntusu yok linkler nerden olacak hemen
fake tir tabi daha ms nin bile haberi yok 7133 ten :D
finali çıksa da kurtulsak artık. nereye kadar indir indir bitmiyor...
7136 ilan edildi testır trafından sızmasının tarihi malum tabii..
7133 muhtemelen szımayacak gibi
7136.0.090520-xxxx son sürüm bu
suikastbyööfs sıktıArkadaşlar kimse sizi indirmeniz için zorlamıyor.İsteyen indirir isteyen indirmez.
orjinal sürümü çıkana kadar RC 7100 e devam.Belki Çok yeni özellikler eklerlerse belki geçerim 7100 ile 7200 arasında fark olacagını zannetmem.
RC 2 çıkarsa ona geçerim, yoksa kararlı sürüme kadar beklerim. Formata gerek yok. Windows 7 üzerine Windows 7 yüklense neyse (upgrade).
dedigin gibi bu windows test amaçli icine trojen koyanda olur koymayanda milleti bazilari nasil hacklerim diye düzünür bazilari bilgilerini sunar nede olsa windows 7 tutuldu ve hackerler coğu windows7 yönelmis durumda aman siz siz olun güvenli sitelerden indiriz
bunlardan cogundan trojan cıkıyor bırakın bunları bence ms u bekleyın
Ya arkadaslar yorumlara bakiyorum'da,hayretler icinde kaliyorum,arkadaslar pc'nize dunya kadar para harciyorsunuz,sonra'da neydugu belirsiz sitelerden icinde ne var ne yok oldugunu bilmeden alip pc'nize kuruyorsunuz,her defasinda MS sitesine bakiyorum halen Windows 7 RC 7100 surumunu veriyor,sizin bu bahsettiginiz surumlerin hic biri yok,aliyor birisi RC 7100 versiyonu,modifiye yapiyor,yaperkende artik icine neler koyuyor,sizde hemen alip pc'nize kuruyorsunuz yeni versiyon diye.Arkadaslar Microsoftun sitesinden baska bir yerden kesinlikle indirmeyin derim ben size.