Öncelikle teşekürler ediyorum yardımlarınız için şimdiden bende bi hp pavilion 6000 serisi bi laptop var vista vardı ben bunu windows 7 cevirdim 2gb görünen ram 1 gb oldu 256 görünen ekran kartı 128 oldu neden olmuş olabilir bi yardımcı olursanız sevinirim... ayrıca klavyedeki backspace ve enter tuşları çalışmaz oldu harici bi klavye kullanıyorum ne yapabilirim cevaplarınız bekliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
windows 7 acil
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
1.Biosa girip bios ayarlarını defaultta getirip kaydedin.
2. Olası işletim sistemi hatalarına karşı mutlaka güvenilir bir dvd ile yeniden format atın.
3. Kurulumda windows 7 nin donanıomlarınızı tanımamazlık yapacağınız zannetmem ama yinede sorunlu donanım varsa hp nin sitesinden windows 7 yoksa vista sürücüsünü kurup kullanın.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
xp = windows 7 bir zamanlar millete diyorduk windows 7 = xp millet bize diyordu vistaya benziyor vistayla alakası yok.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
1.Biosa girip bios ayarlarını defaultta getirip kaydedin.
2. Olası işletim sistemi hatalarına karşı mutlaka güvenilir bir dvd ile yeniden format atın.
3. Kurulumda windows 7 nin donanıomlarınızı tanımamazlık yapacağınız zannetmem ama yinede sorunlu donanım varsa hp nin sitesinden windows 7 yoksa vista sürücüsünü kurup kullanın.
Tsekür tavsiye için ama zaten orjinal bi windows 7 cd hata olacagını sanmıyorum ama haklıda olabilirsiniz