Windows 7 32-bit'i birkaç gün önce indirdim. İlk başlarda sorun yoktu ama sonralarda Windows 7 önyükleme yaparken renkli daireler birleşirken arada takılıp 3sn falan sonra devam ediyo. Sonra biraz daha gidip 1sn takılıyo. Böyle garip şeyler oluyo. Bilgisayar açılınca da Windows oturum açma sesi takıla takıla geliyo cızırtılı gibi biraz. Sonra bilgisayarı açınca hepsi düzeliyo seslere falan giriyorum takılma yok. Bilgisayarda TuneUp Utilities 2010, CCleaner, Batman Arkham Asylum, Devil May Cry 4, NFS Carbon, Prototype, Avira Antivirüs Free Personal gibi programlar yüklü. Hepsini yazmadım ama fazla oldu :). Sistemime de profilimden bakabilirsiniz. Neden olduğu hakkında bilginiz varmı? Aynısı olan varmı? Teşekkürler...
Windows 7 Açılırken Kasıyo
- 1
- 2
Arkadaşım windows 7 logosunu taşımıyan driverlar yükleyince bu sorun doğar driverlarından bazıları uyuşmuyor.Xp dede oluyor bu win xp logosunu geçmeyen driver yükleyince xp boot ekranı kararır sonra donar sonra kaldıgı yerden devam ederdi.Genelde ya ekran kartı sürücülerinde yada ses ve anakart sürücülerinden sonra böyle oluyor...Windows 7 ye uyum sağlayan sürücüleri yüklemeni öneririm.
bendede windows 7 64 bit yüklü deneme süremin bitmesine 77 gün kaldı ama açılırken çok kasıyor birde gta4'ün rockstar games isimli bir programı açılıyor msconfig den 3-4 defa kapatmama rağmen hala açılıyor bunu nasıl kapatabilirim?
yeni kullanıcı hesabı aç bakalım ?
orada da aynı sorunlar meydana geliyor mu ?
Tüm donanımların sürücülerini güncelledikten sonra msconfig'ten başlatma sekmesine girip win7 açılırken başlatılacak programları seç. Kullanmadığın veya otomatik açılmasını istemediğin varsa kaldır. Bende sadece virüs programı ve realtek hd audio var. Java, Adobe veya Google ürünleri yüklediysen onların çok oluyor updateleri helperları :D
Sürücler eski olduğu için yavaşlıyor olabilir. Sistemin zamanla yavaşlaması doğal, disk birleştirme yaptınız mı? Ne istiyorsunuz anlamak güç. Roket gibi açılacak değilya beyefendi. SSD diskiniz yok zaten...Birleştirmeyi tuneup 2010 ile yapıyorum. Benim istediğim roket gibi açılması değil neden seslerdeki ve görüntüdeki takılmaların olduğunu anlamak. Bilgisayarı yeniden başlat yapınca takılmıyor.
Turboyu kullanmıyorum ne işe yaradığını bilmiyom ki :)
Carbon oynadım :) Sadece most wanted değilki. Etkinleştireyim o zaman
Bu tür programlar gerçekten hızlandırıyor mu? XP'de ben de denemiştim TuneUp fakat bariz bir şekilde fark edilecek birşey göremedim ben. Sanki egolarımızı tatmin ediyormuşuz gibi bir durum var, sisteminiz temizlendi vs. gibi mesajları görünce. :D
Ne dersiniz, kullanmak faydalı olur mu Win7'de?
Bilmem ki :) İşe yarıyodur heralde ben ne biliyim :)
Deneyeyim de bi kötülüğü olmasın
Windows 7 32-bit'i birkaç gün önce indirdim. İlk başlarda sorun yoktu ama sonralarda Windows 7 önyükleme yaparken renkli daireler birleşirken arada takılıp 3sn falan sonra devam ediyo. Sonra biraz daha gidip 1sn takılıyo. Böyle garip şeyler oluyo. Bilgisayar açılınca da Windows oturum açma sesi takıla takıla geliyo cızırtılı gibi biraz. Sonra bilgisayarı açınca hepsi düzeliyo seslere falan giriyorum takılma yok. Bilgisayarda TuneUp Utilities 2010, CCleaner, Batman Arkham Asylum, Devil May Cry 4, NFS Carbon, Prototype, Avira Antivirüs Free Personal gibi programlar yüklü. Hepsini yazmadım ama fazla oldu :). Sistemime de profilimden bakabilirsiniz. Neden olduğu hakkında bilginiz varmı? Aynısı olan varmı? Teşekkürler...
Aynı sorun bendede son birkaç gündür oluşmaya başladı.Bilhassa Bs Player 2.51 Pro yükledikten sonra sıklıkla yaşamaya başladım sanki.Gerçi crack cmd üzerinden yapılıyordu.Forum uzmanlarımıza sormak istiyorum;
böyle yeni Firefox,ne bileyim Winamp,Bs Player vs yada benzeri programları rapidshareden download ediyoruz.Acaba içine gizli bişeyler yazılmış olabilir mi?Yada yazılımla oynanıp,oynanmadığını nasıl anlarız?(Windows 7 de SHAI Değerlerini kontrol ediyorduk mesela bu küçük yazılımlarda nasıl kontrol yapabiliriz)
Not:Antivürüs kullanmıyorum.Deepfreeze yetiyor:P
- 1
- 2