arkadaslar windows 7 kullanıyorum ve açılış şifremi unuttum format atmadan bunu nasıl halledebilirm :)
windows 7 açılış şifremi unuttum
Rar içindeki dosyayı nero ile cd'ye yaz...
sonra bu cd ile bilgisayarı boot et...
ilk ekranda "1" yaz enter'la geç
daha sonra sabit disklerini göreceksin burada windows'un kurulu olduğu diskin numarasını gir ve enter'la burayı geçince kısa bir arama yapılacak.Arama bitince "sam" dosyası bulunacak bunu da enter'la bir sonraki ekranda kullanıcı adlarını göreceksin burada kırmak istediğin ismin numarasını yaz enter'la ve "y" ile onayla.Aşağıda yeşil bir uyarı göreceksin yani işlem tamam...
Tüm ekranlardan "esc" ile geri dön CTRL+ALT+DELETE ile sistemi başlat.Şifre Kırılmıştır...
Anlatması uzun ama şifreyi kırmak 1 dk alıyor.Çok kolay anlatmak bile gereksiz ama......
http://hotfile.com/dl/22533429/7 ... er-boot-cd.rar.html
burası vista forum bir daha ilgili foruma konu açarsanız sevinirim
af edersiniz arkadasimdada ayni durum var sifresini deyisdirdi ama shimdi windows onaylamiyor, sizin yazdiklarinizdan seyi anlamadim.
cd e yazdiktan sonra
bunu nasil yapicam analatirmisiniz lutfen
shimdiden tesekkurler
af edersiniz arkadasimdada ayni durum var sifresini deyisdirdi ama shimdi windows onaylamiyor, sizin yazdiklarinizdan seyi anlamadim.bios'tan bilgisayarı cd'den başlatacak şekilde ayarlayın yani boot sırasında cd yada dvd'yi 1. sıraya aayarlayın cd'yi takın bilgisayarı başlatın.Gerisi yukarıda anlatılan gibidircd e yazdiktan sonra
bunu nasil yapicam analatirmisiniz lutfen
shimdiden
Arkadaşlar yazmışlar ama ben sana detaylı anlatılmışını vereyim
Kardeşim localadmin le gir yani yönetici ile administrator giriş yap sonra istediğini yap.
[url=../kisisel/72570/]mcafee23[/url] kardeşim bu programı win7 de denedim oluyor. Sana çok teşekkür ediyorum. Sağolasın.
ya benim pcyi bi akrabam gonderdi dvd romu yok format atamayız cunku driver isimlerini bilmiyoz kardeşim yuzunden şifre koydum napacam
Elcomsoft un programı ile formatlamadan şifreyi silebilirsin. Programı indirip usb ye yada CD ye yazdırıp bilgisayarı onunla açıyorsun. Oradan şifreyi kaldırabilirsin. Detayları ve programı burada bulabilirsin. http://www.servisshop.com/windows-acilis-sifresini-unuttum.html