Yayının başladığını bilgi vermek için konu açılmıştır :)
Açılışı Ballmer yapacak
BURDAN canlı olarak izleyebilirsiniz...(Silverlight'nin yüklü olması gerekir)
Windows 7 Açılışı Yayını Başladı!
- 1
- 2
ingilizcem yok..üstüne üstlük internet kasıyor.. ben izleyim mi , izlemeyim mi ?:)
bi kız çocuğu çıkarttılar bu ne böle :P
başladı
Ballmer amcaya dasekde nasılsa ensesi kalın bize bi ult lisans atsa yaw bak dvd kutuyu filan istemiyom Ballmer hadi yaw Ballmer amca
bak gönder adamı hasta etme atlar jete gelirim bak
birazdan çıkar heralde :)
napıcan :D
anlattıkları önemli ;)
meraketim :) win7 tanıtımını win7 izlemeside güzel oluyor tanıtım bittikten sonra bi film koysada devam etsek:) 1024 hatla baya akıcı.
bizim kel çıktı yine ;)
adamın ne dediğini anlamıyorum da (hızlı konuşmasalar belki anlıcam), sanki adam herşeyi çok abartıyor gibi geliyor :)
ortama baksana her tarafta bilgisayar falan..orada olmak isterdim..
ne anlatıyorlar bu kadar yaw :)
way way way aletlere bakya hepsinden istiyorum:)
işte tamam bize tercüme edicek birisi geldi Mustafa@PC :)
Mustafa@PC sana zahmet anlat beah, ne diyorlar :D
buarada oradaki bilgisayarların hepsinin yada çoğunun markası ''acer''
aletin kalınlığı gçrdünmü mac e geçmiş olsun:)
Her markadan var Osman. :)
Az önce Direct Compute'dan bahsedildi. Grafiksel işlemlerde işlemcinin yükünü GPU'nun sırtlamasını sağlayan bir teknoloji. DX 11'in getirdiği ve şuan sadece Windows 7 de olan bir teknoloji :)
ee bittimi filim koysalarda devam etsek böyle iyiydi.
hmm..ilginç..
fiziksel olarak yaptıkları herşeyi biliyordum :)
chip ekibinden kimse gitmedimi.
http://tv.hexus.net/
arkadaşlar MSDN ne demek? "windows-7-ultimate-final-msdn" bunu indircem de normal windows 7yle bi farklılığı varmıdır?
arkadaşlar MSDN ne demek? "windows-7-ultimate-final-msdn" bunu indircem de normal windows 7yle bi farklılığı varmıdır?mozilla kullanıyorsan , internet adresini yazdığın yere sadece msdn yaz bakalım ne çıkacak :)
farklılığını olup olmadığını görücez bakalım..kullanan bulsam sorucam da yok şimdilik , bulamadım..
- 1
- 2