Windows 7 Açılışta Ekran Kararması

sSeRTCeLik
09-10-2009, 18:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Selam,
Arkadaşlar windows 7 nin değişik versiyonlarını kullandım hepsinde de şöyle bir porblem ile karşılaştım ve yeniden kurmak zorunda kaldım. Bu 4. kurulum hep aynı sorun acaba bir çözüm varmıdır ?

Problem: Windows 7 yi kurulum yaptıktan yaklaşık 3 hafta sonra sistem açılıyor şifre ekranına kadar geliyor ancak şifreyi girdikten sonra ekran kararıp kalıyor Cursor görünsede bir işlem yapamıyorum. Bir kaç defe Güvenli Mod ta açıp geri yükleme yapıp sistemi kurtardım ancak bir zaman sonra bu da yemiyor. şimdi kullandığım piyasada bulunan son sürümü ama yine aynı problem ile karşılaştım bilgisayarımı kapatmaktan korkar hale geldim bir çözüm bilen varsa paylaşırsa sevnirim.

OSMAN BAĞÇEVAN
09-10-2009, 18:54   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

bilgisayarı uyku modunda kapatabilirsiniz..açılışı daha hızlı oluyor..

sizin sorununuz virüs ile alakalı bir durum..mesela msn de gönderilen bir virüs vardı..onu bilgisayar da çalıştırınca regedit i bozuyor ve sistemin açılmasını engelliyor..sizin sorununuz gibi bir hata meydana geliyor..tek çözüm yoluda format..
bunun gibi birşeydir büyük ihtimal..

önerim :
kis yada nis i yükleyin..gelişmiş önyükleme seçenekleri ile bilgisayarı güvenli modda açın ve sisteminizi tarattırın..

sürücülerden kaynaklanan bir durumda olabilir..doğru sürücüleri yüklediğinizden emin olun..

Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 09 Ekim 2009 19:20