kullandığım sürüm windows 7 7600.16385 32 bit. açılırken hoşgeldinizekrenından önce yaklaşık 5 sn civarı siyah bir ekranda fare ile beklemeoluyor. rc sürümünde böyle değildi sorun nedir ??
windows 7 açılışta siyah bekleme ekranı
evet hatta daha azı yüklü
çok bişey yüklü diil hani açılışta sadece şunlar açılıyo msconfigden : java, live messenger bi de mse
ozaman katlanırız windows 7 ye çok da önemli değildi zaten ama sorunun kesin çözümü varsa iyi olurdu :)
açıkladım işte :D biraz daha geç açılma
problem düzeldi mi sonuçta
panik yaptım bi an düzelttim sayılır çokk daha az bekliyo artık 1 sn falan
Arkadaşım bendede aynı sorun var dün hatta bu konuyla aynı olmasa bile buna benzer sorundan dolayı bir konu açtım zaten.. Ama siyah ekranda bekleme bendede yapıyor sorun nedir anlamadım.. Şimdiye kadarki hiçbir windows 7 sürümünde böyle bir problem ile karşılaşmamıştım.. Microsoftun orginal isosunda böyle sorun oluyor ;) valla ilginç modifiye edilmiş win7 sürümlerinde bile böyle sorun yoktu pek fazla önemli değil açılınca gayet hızlı ve stabil yapacak bişey yok sanırım....
arkadaş önemli bir konuya parmak basmşsın aynı sorun bendede var. önce arka plan siyah olarak çıkıyor daha sonra ekran düzeliyor önemli bir sorun olmasa bile sonuçta göze batıyor haliyle. sadece sende veya bende değilmiş olay benden kaynaklanan birşey sanmıştım. evet rc ve önceki sürümlerinde böyle bir olay yoktu