windows 7 ikidebir acilmiyor resim geliyor ve hic bisey yapilamiyor gorev yoneticisi task menager bile calismiyor .ancak guvenli modda açılıyor . varmidir kesin bi yolu
windows 7 acilmama sorunu
açılmıyor derken ?
bir hata mı veriyor ?
bilgisayarı açar açmaz ne olup bittiğini anlatırsanız ?
yoksa kullanıcı isminizi seçtikten sonra mı siyah ekran geliyor ?:)
görev yöneticisini açmaya kalkınca ne hatası var ?
sistem dosyası değişikliklerinden olabilir mi , mesela temalar ? :)
sn bize yardımcı olmassan biz sna nası olucaz osman kardeşin sorduğu soruları yanıtlar çözümünü blki söyleblrz....
osman sormus : görev yöneticisini açmaya kalkınca ne hatası var? acilmiyor diyorum sadece duvar kagidi geliyor.sag tus menusu calisti
osman sormus : yoksa kullanıcı isminizi seçtikten sonra mı siyah ekran geliyor ? kullanici secimi iptal zaten o gelmiyor direk aciliyor ve siyah ekran geliyor sonrada duvar kagidi
osman sormus : sistem dosyası değişikliklerinden olabilir mi , mesela temalar ? :) zaten sorunda orda . bazi seyleri yeni kurdugum zaman acilmama durumu oluyor baslangic ogeleriyle alakali bisey mesela herhangi bir surucu gibi seyler bazilarinda acilmama sorunu olusuyor .
explorer.exe bozulmuş gibi görünüyor
osman sormus : görev yöneticisini açmaya kalkınca ne hatası var? acilmiyor diyorum sadece duvar kagidi geliyor.sag tus menusu calistiBu söylediklerine göre ya Windows 7 ile uyumsuz bir program yüklemişsin ve bu programda Windowsun açılışını büyük bir oranda meşgul ediyor yani tüm sistemi kendi etrafında topluyor.
osman sormus : yoksa kullanıcı isminizi seçtikten sonra mı siyah ekran geliyor ? kullanici secimi iptal zaten o gelmiyor direk aciliyor ve siyah ekran geliyor sonrada duvar kagidi
osman sormus : sistem dosyası değişikliklerinden olabilir mi , mesela temalar ? :) zaten sorunda orda . bazi seyleri yeni kurdugum zaman acilmama durumu oluyor baslangic ogeleriyle alakali bisey mesela herhangi bir surucu gibi seyler bazilarinda acilmama sorunu olusuyor .Yapman gereken ilk olarak Güvenli Modda açıp Calıştır butonuna (msconfig) yazıp enterle ve Başlatma seçeneğinin altında programlar var onlardan o en son yüklediklerin ve sidebar.exe hariç bilmediklerini kaldır ve uygula de ve daha sonra program filesten en son yükledinğin uyumsuz programın klasörünü sil ve yeniden başlat.
Sorunun bitmesi lazım.
Yineden bitmediyse Güvenli modda sistemi programı kaldırmadan önceki zamana yükle bu sefer kesin sorunun biter.
Saygılar...
osman sormus : görev yöneticisini açmaya kalkınca ne hatası var? acilmiyor diyorum sadece duvar kagidi geliyor.sag tus menusu calistio bazı şeyler nelerdir ?
osman sormus : sistem dosyası değişikliklerinden olabilir mi , mesela temalar ? :) zaten sorunda orda . bazi seyleri yeni kurdugum zaman acilmama durumu oluyor baslangic ogeleriyle alakali bisey mesela herhangi bir surucu gibi seyler bazilarinda acilmama sorunu olusuyor .Sisteminizi onarmayı , varsa geri yüklemeyle geri dönerseniz kesin çözüm olabilir..
Bu söylediklerine göre ya Windows 7 ile uyumsuz bir program yüklemişsin ve bu programda Windowsun açılışını büyük bir oranda meşgul ediyor yani tüm sistemi kendi etrafında topluyor.Yapman gereken ilk olarak Güvenli Modda açıp Calıştır butonuna (msconfig) yazıp enterle ve Başlatma seçeneğinin altında programlar var onlardan o en son yüklediklerin ve sidebar.exe hariç bilmediklerini kaldır ve uygula de ve daha sonra program filesten en son yükledinğin uyumsuz programın klasörünü sil ve yeniden başlat.
Sorunun bitmesi lazım.
Yineden bitmediyse Güvenli modda sistemi programı kaldırmadan önceki zamana yükle bu sefer kesin sorunun biter.
Saygılar...
çok tesekkur ederim diktator ben bu isi CCleaner ile yapiyordum. bi yerde yine takildi . ama dedigin yeri oda gorur nasilsa diye bakmamistim ama gormemis uyumsuz olanlar varmis simdi actim bakalim nereye kadar dayanacak:)
Ccleaner sadece sistem temizliği yapar ve kayıtları temizler başlangıç problemlerini düzeltmesi imkansız senin sorunun kalıtsal atıklar yüzündenmiş demekki.
çok tesekkur ederim diktator ben bu isi CCleaner ile yapiyordum. bi yerde yine takildi . ama dedigin yeri oda gorur nasilsa diye bakmamistim ama gormemis uyumsuz olanlar varmis simdi actim bakalim nereye kadar dayanacak:)
Saygılar...