Windows 7 Activator'lar Hakkında

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
delphi63
26-07-2009, 22:56   |  #26  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
Alıntı: h@y@let  
İnsanları lisanslı yazılımlara yönlendirmeniz çok güzel. Fakat her seferinde gidin satın alın dediğiniz bir ürünün fiyatını siz bizden daha iyi biliyor olmalısınız.<
Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan insanların maaşlarının büyük bir bölümünü windows  7'ye vermeleri saçmalık olmaz mı ?
Öyle ya da böyle bu düzen değişmedikçe korsan kullanımı engellenemez.
Daha çok şey yazmak isterdim ama malesef bir bölümü siyasete giriyor. Anlayan anlamıştır...
Tabi ki microsoft ta bu kadar yüksek fiyatlarla satmakla kendi çıkarlarının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.<
Kısacası; paranız varsa gidin satın alın, yoksa merak etmeyin elbet bir yerlerde sizin içinde bir crack mevcuttur.

Yine başladık asgari ücretle geçinme bahanelerine. Nasılda korsanı kılıfına uyduracağız değil mi?
Yahu paranız yoksa Linux kullanın. Veya Xp starter kullanın. Paranızın yettiği kadarını kullanın arkadaşlar.  Çalmak zorunda değilsiniz. Adsl'ye 19*12 =228 TL verebiliyorsak Windows 7 Home Basic te alabiliyoruz demektir.

Son Düzenleme: delphi63 ~ 26 Temmuz 2009 22:58
ck1991
26-07-2009, 22:56   |  #27  
ck1991 avatarı
Yıllanmış Üye
533 mesaj
Alıntı: melen  
anladım windows 8'i çıkaracaksınız heralde ? yakında ne olur ücretsiz yükseltme avantajında yaralanırım windows 7 mi alırım ama senin gibi insanlar bu kadar emek hırsızlığı savunurken winrarını video converterını cd/dvd yakma araçlarını full sürüm kullanırlar üstelik googleda kalıplaşmış arama şekilleri vazgeçilmez sözcükleri FULLdür şimdi söyle bakalım sevgili arkadaşım pcndeki hangi programa para verdin ?
Bi' kere ben PcNet okumam CHIP OKURUM. Şu anda OEM olarak CD / DVD yakma programım var ve WinRAR ' ı da DEMO KULLANIYORUM. Paralı programların hepsini Demo kullanırım ve kaldırırım. Hiçbir zaman crack KULLANMADIM ŞİMDİYE KADAR. İSTER İNAN İSTER İNANMA. BAŞKA SÖZÜM DE YOK SANA !
helal olsun sana microsft belki sana orjinal bi tane windows yollar eminim bil gatesin şuan gözleri yaşarmışAlkış

ck1991
26-07-2009, 23:07   |  #28  
ck1991 avatarı
Yıllanmış Üye
533 mesaj
Alıntı: Recep Baltaş  
Merak etmeyin, MS ürünleri kullanarak Microsoft'a fazlsıyla katkıda bulunuyorsunuz :) Günahınızı vermenize gerek yok :)
rtm kullanmamda ki tek neden sadece deneme memnun kalırsam 30 günde 1 format atmak zounad değilim o yüzde final çıkana kadar bunu kullanacam önsipariş vermiyorum çünkü yükseltmeden yararlanacam ki vista lisaNSım iptal olacağından windows 7ye geçmeden önce iyice tartmam gerekiyor demişsiniz ki konumum gereği activatörlere gerek yok ! madem kullanmıyorsunuz neden sorguluyorsunuz activatörleri nerden aınıza geldi bunu sorguluyorm neyse ya en gıcık olduğum şey şu korsan avcısı görünüp dediğim özellikleri barındıran ve üstüne üstlük pcsi mp3,divx film kaynayan insanlar ki pcmde mp3te lisanslı derse o arkadaş gelecem ilk uçakla onu alnından öpecem kölesi olacam bunlar vicdani şeylerdir arkadaşlar ben neden activatör kullanıyoum onun bahanesini yazmışım bana göre çok mantıklı bir nedendir ömrümde kurduğum tek orijinal olmayan windows 1 hafta önce çıkan microsofttan direk gelmemiş rtm sürümü adındaki windowstu böyle sağdan soldan bilip bilmede atıp tutmayın sen winrarını beta kullan bencrack yapıyorum vicdanım öyle istiyor antivirüslerimi premium kullanıyorum içim rahat öyle lunaparktaki çocuklar gibi renki yazarak boş boş konuşup sinir bozma sevgili renkli kişilik

bulutbeyunus
26-07-2009, 23:14   |  #29  
Yıllanmış Üye
159 mesaj
Alıntı: ck1991  
rtm kullanmamda ki tek neden sadece deneme memnun kalırsam 30 günde 1 format atmak zounad değilim o yüzde final çıkana kadar bunu kullanacam önsipariş vermiyorum çünkü yükseltmeden yararlanacam ki vista lisaNSım iptal olacağından windows 7ye geçmeden önce iyice tartmam gerekiyor demişsiniz ki konumum gereği activatörlere gerek yok ! madem kullanmıyorsunuz neden sorguluyorsunuz activatörleri nerden aınıza geldi bunu sorguluyorm neyse ya en gıcık olduğum şey şu korsan avcısı görünüp dediğim özellikleri barındıran ve üstüne üstlük pcsi mp3,divx film kaynayan insanlar ki pcmde mp3te lisanslı derse o arkadaş gelecem ilk uçakla onu alnından öpecem kölesi olacam bunlar vicdani şeylerdir arkadaşlar ben neden activatör kullanıyoum onun bahanesini yazmışım bana göre çok mantıklı bir nedendir ömrümde kurduğum tek orijinal olmayan windows 1 hafta önce çıkan microsofttan direk gelmemiş rtm sürümü adındaki windowstu böyle sağdan soldan bilip bilmede atıp tutmayın sen winrarını beta kullan bencrack yapıyorum vicdanım öyle istiyor antivirüslerimi premium kullanıyorum içim rahat öyle lunaparktaki çocuklar gibi renki yazarak boş boş konuşup sinir bozma sevgili renkli kiş
ellerinden öperim :D

sedat3705
26-07-2009, 23:23   |  #30  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
575 mesaj
Alıntı: delphi63  

Yine başladık asgari ücretle geçinme bahanelerine. Nasılda korsanı kılıfına uyduracağız değil mi?
Yahu paranız yoksa Linux kullanın. Veya Xp starter kullanın. Paranızın yettiği kadarını kullanın arkadaşlar.  Çalmak zorunda değilsiniz. Adsl'ye 19*12 =228 TL verebiliyorsak Windows 7 Home Basic te alabiliyoruz demektir.

katılıyorum sana delphi63 bu devirde kim  programa para veriyoki

h@y@let
26-07-2009, 23:34   |  #31  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj
Alıntı: delphi63  

Sana tek bir soru soruyorum bilgisayarında dinlediğin müziklerin kaç tanesini satın aldın ?

h@y@let
26-07-2009, 23:45   |  #32  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
887 mesaj

Sence asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların, bu yazılımları pahalı bulması ve bazı özelliklerden ve yaşantılarından başkalarının suçu nedeniyle kendilerini kısıtlamaya gitmesi mantıklı olabilir mi ?

Korsanın kılıfı olmaz hayatın gerçekleri olur arkadaşım. Senin paran yok o zaman bunu kullanmaya hakkında yok diyemezsin. Başka sistem kullan diye de tavsiye veremezsin.

Burada asıl hırsızlığı sence kim yapıyor iyi düşün bence. Hizmet ve yazılım satıcıları mı yoksa bunları illegal kullanan halk mı ya da ülkeyi yönetenler mi ? Karar senin.