Windows 7 Activator'lar Hakkında

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Recep Baltaş
25-07-2009, 10:56   |  #1  
Recep Baltaş avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Arkadaşlar biliyorum birçoğunuz bu Activator'ları öyle ya da böyle kullanacaksınız....

Ben üstüme düşeni yapıp uyarımı yapayım:

-Şu an piyasada olan hiç bir  Activator ÇALIŞMIYOR! Nedenis ise hiç bir SLIC tablosunun veya Sertifkanın piyasada olmaması.

SLIC hakkında zaten en ufak bir bilginiz yoksa hiç boşuna uğraşmayın.... Her zaman dediğim gibi "Emeğe Saygı" kelimesini söyleye söyleye anlamsızlaştırdınız ama....insanların emeğine saygı duyun ve kullancaksanız satın alın!

Piyasaya tonla Activator çıkacak ve eminim birçok kişi kendi eliyle bilgisayarların Anti-Virüs yazılımları tarafından bile tanınamayan RootKit'ler kuracak....Sonrası ile malum....

Bu konuda açılan konular silinecek, Activator, Serial vb. paylaşanlar UYARILMADAN forumdan uzaklaştırlacaktır!

Bol RTM'li günler.

Esen kalın....

ParanoiD
25-07-2009, 11:07   |  #2  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,900 mesaj

Ben diger konuda sormuştum crack olayını.Ama sormamın sebebi satışa çıkana kadar kullanmaktı.30 günlük kullanma sınırı var sanırım.En iyisi 7100  de kalmak çıkınca satın alırız..

4murat
25-07-2009, 18:56   |  #3  
4murat avatarı
Yıllanmış Üye
197 mesaj
Alıntı: Recep Baltaş  
Arkadaşlar biliyorum birçoğunuz bu Activator'ları öyle ya da böyle kullanacaksınız....

Ben üstüme düşeni yapıp uyarımı yapayım:

-Şu an piyasada olan hiç bir  Activator ÇALIŞMIYOR! Nedenis ise hiç bir SLIC tablosunun veya Sertifkanın piyasada olmaması.

SLIC hakkında zaten en ufak bir bilginiz yoksa hiç boşuna uğraşmayın.... Her zaman dediğim gibi "Emeğe Saygı" kelimesini söyleye söyleye anlamsızlaştırdınız ama....insanların emeğine saygı duyun ve kullancaksanız satın alın!

Piyasaya tonla Activator çıkacak ve eminim birçok kişi kendi eliyle bilgisayarların Anti-Virüs yazılımları tarafından bile tanınamayan RootKit'ler kuracak....Sonrası ile malum....

Bu konuda açılan konular silinecek, Activator, Serial vb. paylaşanlar UYARILMADAN forumdan uzaklaştırlacaktır!

Bol RTM'li günler.

Esen kalın....

Slic oem tabloları yayımlandı

black_flood
26-07-2009, 13:56   |  #4  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

ben kurdum activatorle activede ettim ne oldu yani virüsmü var?? diyen ve diyenlerden biride benim diyebilirim tüm virüs taramalarından ve testlerimden 0 virüs çıktı ama şua var 1 saat önce sisteme atmış olduğu bir tür trojeni tespit ettim sildim sistemden bir sıkıntı olmadı sistemde fakat noırmlade tartınca çıkmıyor. bütün aktivatörlerde virüs mevcut gizli yada alenen bir şekilde çıkıyor bu yüzden activatorleri kullandıktan sonra sistemi tartmanızda fayda var not : defender tehlikeli diye işaretlediği dosya ile microsofta bilgi sızdırıyor ona göre hiç ummadık anda karşınıza birşeyler çıkabilir. yani microsofta win7 ortamında kullanılan illegal yazılımlar hakkında bilgiyi antivirüs diye bildiğimiz defender üstlenmiş durumda.

matrax-38
26-07-2009, 17:41   |  #5  
matrax-38 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
746 mesaj

Bende aktivatörü indirdim ama çok karışık gibi birisi nasıl kullanacağımızı söyleyebilirmi acaba?

Son Düzenleme: matrax-38 ~ 26 Temmuz 2009 17:41
Recep Baltaş
26-07-2009, 17:47   |  #6  
Recep Baltaş avatarı
OP CHIP Online
9,635 mesaj
Alıntı: matrax-38  
Bende aktivatörü indirdim ama çok karışık gibi birisi nasıl kullanacağımızı söyleyebilirmi acaba?
Yakında video rehber hazırlayacağız Windows 7 nasıl kırılır diye.... :)

Arkadaşım forum kurallarını okumaktan ne kadar acizsiniz...

Mustafa@PC
26-07-2009, 17:53   |  #7  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
Yakında video rehber hazırlayacağız Windows 7 nasıl kırılır diye.... :)
Beğendim

Ahmet_79
26-07-2009, 18:09   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

Yasak denildikçe arkadaşlar daha da çok gaza geliyor galiba:)

Banned
26-07-2009, 18:24   |  #9  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

RTM ile ilgili ne oem nede diğer üretici ve kullanıcılara key dağıtılmadığı, daha doğrusu rtm resmen kullanıma girmediği için gerçek anlamda çalışan bir aktivatör bulamazsınız. Mevcut aktivatölerse RC sürüm SLI kullanmaktalar ki buda zaten mat 2010 da ömrünün dolması demek.  Windows 7 rtm yi kurup etkinleştirme derdine düşenlere tavsiyem acel etmeyin, daha bir ay kullanma hakkınız var. Bir ay bitene kadar neler neler çıkar. Kurdum etkinleştirdim diyen arkadarlar komut istemcisine slmgr.vbs -dlv komutunu verip baksınlar bakalım değerlendirme bitiş tarihi 02.06.2010 yazmıyor mu ? Eğer öyle bir ibare yoksa helal olun gerçekten kırılmış derim, ama mutla vardır..

Son Düzenleme: khramn ~ 26 Temmuz 2009 18:27
Recep Baltaş
26-07-2009, 18:36   |  #10  
Recep Baltaş avatarı
OP CHIP Online
9,635 mesaj

Kırdım diye ortalıkta dolaşan arkadaşları ben 30 gün sonra işletim sistemi deaktive olunca göreceğim. Çok sevdiyseniz satın alın arkadaşlar.

ck1991
26-07-2009, 20:16   |  #11  
ck1991 avatarı
Yıllanmış Üye
533 mesaj

1.si hoş bir uyarı ancak kaç aktivatör denediniz ki çalışmayacağına kanaat getirdiniz ?
2. olarakta piyasada çalışan aktivatör var(ki nasıl bulanadıysanız)
3.sü ise genuine olup olmadığı denetlenemeyen bir sistemin nasıl 30 gün sonra deaktif olacağı konusunda bu kadar eminsiniz bi açıklamada buna yapsanız çok mutlu olurum
4.sü:

Banned
26-07-2009, 20:23   |  #12  
Banlandı
5,777 mesaj
Alıntı: ck1991  
1.si hoş bir uyarı ancak kaç aktivatör denediniz ki çalışmayacağına kanaat getirdiniz ?
3.sü ise genuine olup olmadığı denetlenemeyen bir sistemin nasıl 30 gün sonra deaktif olacağı konusunda bu kadar eminsiniz bi açıklamada buna yapsanız çok mutlu olurum
4.sü:
komut istemcisine slmgr.vbs -dlv komutunu verip baksınlar bakalım değerlendirme bitiş tarihi 02.06.2010 yazmıyor mu?
Bunu denediniz mi ? Resmini alabilirmiyim.

melen
26-07-2009, 20:25   |  #13  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj
4.sü:
Kendinden o kadar emin olma belki de Microsoft Uptade'den gizlice hackler ne biliyorsunuz ?
Ayrıca da siz " Emeğe saygı " diye birşey duymadınız mı da kırıp satılanları alıyorsunuz ? Mesela siz 10 Lira'ya bir işletim sistemi yaptınız ve bunu ben beleşe satıyorum. Biraz karşımızdaki kişiyi kendi yerimize koyalım ...

melen
26-07-2009, 20:27   |  #14  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj
Kırdım diye ortalıkta dolaşan arkadaşları ben 30 gün sonra işletim sistemi deaktive olunca göreceğim. Çok sevdiyseniz satın alın arkadaşlar.
ÇOK DOĞRU.

h@y@let
26-07-2009, 20:29   |  #15  
Yıllanmış Üye
887 mesaj
İnsanları lisanslı yazılımlara yönlendirmeniz çok güzel. Fakat her seferinde gidin satın alın dediğiniz bir ürünün fiyatını siz bizden daha iyi biliyor olmalısınız.<
Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan insanların maaşlarının büyük bir bölümünü windows  7'ye vermeleri saçmalık olmaz mı ?
Öyle ya da böyle bu düzen değişmedikçe korsan kullanımı engellenemez.
Daha çok şey yazmak isterdim ama malesef bir bölümü siyasete giriyor. Anlayan anlamıştır...
Tabi ki microsoft ta bu kadar yüksek fiyatlarla satmakla kendi çıkarlarının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.<
Kısacası; paranız varsa gidin satın alın, yoksa merak etmeyin elbet bir yerlerde sizin içinde bir crack mevcuttur.

Son Düzenleme: h@y@let ~ 26 Temmuz 2009 20:33
melen
26-07-2009, 20:37   |  #16  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj
Alıntı: h@y@let  
İnsanları lisanslı yazılımlara yönlendirmeniz çok güzel. Fakat her seferinde gidin satın alın dediğiniz bir ürünün fiyatını siz bizden daha iyi biliyor olmalısınız.<
Asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan insanların maaşlarının büyük bir bölümünü windows  7'ye vermeleri saçmalık olmaz mı ?
Öyle ya da böyle bu düzen değişmedikçe korsan kullanımı engellenemez.
Daha çok şey yazmak isterdim ama malesef bir bölümü siyasete giriyor. Anlayan anlamıştır...
Tabi ki microsoft ta bu kadar yüksek fiyatlarla satmakla kendi çıkarlarının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.<
Kısacası; paranız varsa gidin satın alın, yoksa merak etmeyin elbet bir yerlerde sizin içinde bir crack mevcuttur.
Yav tamam kardeş de öyle şey de düşünsen öyle ; öbür türlü de. Bence Lisanslı yazılım hem hak tarafından hem de performans açışında " GÖZLE GÖRÜLÜR FARK OLMASA " da fark var ... Fiyatına bir şey diyemem. Eğer siz öyle düşünüyorsanız, ona da bir şey diyemem. LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN ve KÜÇÜMSEMLER OLMASIN. Bu benim düşümcem. SİZ ÖYLE DİYORSANIZ, ÖYLE DEVAM EDİN...

ck1991
26-07-2009, 20:50   |  #17  
ck1991 avatarı
Yıllanmış Üye
533 mesaj
Alıntı: melen  
Kendinden o kadar emin olma belki de Microsoft Uptade'den gizlice hackler ne biliyorsunuz ?
Ayrıca da siz " Emeğe saygı " diye birşey duymadınız mı da kırıp satılanları alıyorsunuz ? Mesela siz 10 Lira'ya bir işletim sistemi yaptınız ve bunu ben beleşe satıyorum. Biraz karşımızdaki kişiyi kendi yerimize koyalım ...
çok eminim kendimden çünkü programla yapmadım bunu programlamadan anlayan adam küçük aktivatörlerin içini açar ve yeni sürümde bunun karşılığını yada engelleyen kodlamayı siler yaparsn,
ayrıca genuine eklentisi olmadan microsoft hiçbişey yapamaz

not: zaten lisanslı xp ve vista kulanıcısıyım bi rtm sürümü için değil para günahımı vermem

Son Düzenleme: ck1991 ~ 26 Temmuz 2009 20:51
melen
26-07-2009, 20:55   |  #18  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj
çok eminim kendimden çünkü programla yapmadım bunu programlamadan anlayan adam küçük aktivatörlerin içini açar ve yeni sürümde bunun karşılığını yada engelleyen kodlamayı siler yaparsn,
ayrıca genuine eklentisi olmadan microsoft hiçbişey yapamaz

not: zaten lisanslı xp ve vista kulanıcısıyım bi rtm sürümü için değil para günahımı

Microsoft Genuine Eklentisi olmadan hiç bir şey yapamaz diyorsun ? Windows 7 'de " Orijinal Yazılım " önlemleri arttı biliyorsunuz. O kadar emin olmayın. 30 gün sonra " UnActivate " olursa biz demiştik. Normalde giderse MİLLETİ KÜÇÜMSEMEYİN. Günahımı vermem diyorsunuz. Siz devam edin ben bir şey demiyorum.

ck1991
26-07-2009, 20:57   |  #19  
ck1991 avatarı
Yıllanmış Üye
533 mesaj
Microsoft GenuineEklentisi olmadan hiç bir şey yapamaz diyorsun ? Windows 7 'de "Orijinal Yazılım " önlemleri arttı biliyorsunuz. O kadar emin olmayın.30 gün sonra " UnActivate " olursa biz demiştik. Normalde giderse MİLLETİ KÜÇÜMSEMEYİN. Günahımı vermem diyorsunuz. Siz devam edin ben bir şey demiyorum.
vistada da denmişti xpde de denmişti her diyene mi inanacaksınız yaşayıp mı göreceksiniz anlayamadm ben ?

Son Düzenleme: ck1991 ~ 26 Temmuz 2009 21:06
melen
26-07-2009, 21:01   |  #20  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj

vistada da denmişti xpde de denmişti her diyene mi inanacaksınız yaşayıp mı göreceksiniz anlayamadm ben ?

Bir tek sözüm var :
COMING SOON !!!

ck1991
26-07-2009, 21:04   |  #21  
ck1991 avatarı
Yıllanmış Üye
533 mesaj

[a/*lıntı="melen;Y603514"]
Bir tek sözüm var :
COMING SOON !!!

anladım windows 8'i çıkaracaksınız heralde ? yakında ne olur ücretsiz yükseltme avantajında yaralanırım windows 7 mi alırım ama senin gibi insanlar bu kadar emek hırsızlığı savunurken winrarını video converterını cd/dvd yakma araçlarını full sürüm kullanırlar üstelik googleda kalıplaşmış arama şekilleri vazgeçilmez sözcükleri FULLdür şimdi söyle bakalım sevgili arkadaşım pcndeki hangi programa para verdin ?

Recep Baltaş
26-07-2009, 21:06   |  #22  
Recep Baltaş avatarı
OP CHIP Online
9,635 mesaj
4.sü:
Her ne kadar bu konuda sizden çok daha bilgili olan khramn adlı arkadaş aktivasyon işleminin Bilgisayarım>Özellikler'den değil slmgr komutu ile bakılacağını bildirmiş olsa da sizin bu konu ile ilgili resim göndermeniz bu konudaki bilgi eksikliğinizi daha açık bir biçimde ortaya koymuştur.

1. Hiç aktivatör denemedim, henüz RTM kurmadım. Ama size şunu söyleyebilirim bulunduğum konum gereği herhangi bir yasadışı işlem yapmama gerek yok. En kötü ihtimalle lisans satın alırım.

2. İşte ben de yok diyorum.

3. Denetlenmediğini nerden biliyorsunuz? Bir kaynak gösterir misiniz?

4. İlk baştaki yoruma bakınız.

Banned
26-07-2009, 21:08   |  #23  
Banlandı
5,777 mesaj
Bir tek sözüm var :
COMING SOON !!!
Aynen RC SLIC kullanılıyor.

Recep Baltaş
26-07-2009, 21:09   |  #24  
Recep Baltaş avatarı
OP CHIP Online
9,635 mesaj
not: zaten lisanslı xp ve vista kulanıcısıyım bi rtm sürümü için değil para günahımı
Merak etmeyin, MS ürünleri kullanarak Microsoft'a fazlsıyla katkıda bulunuyorsunuz :) Günahınızı vermenize gerek yok :)

melen
26-07-2009, 21:09   |  #25  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj
[a/*lıntı="melen;Y603514"]
Bir tek sözüm var :
COMING SOON !!!
anladım windows 8'i çıkaracaksınız heralde ? yakında ne olur ücretsiz yükseltme avantajında yaralanırım windows 7 mi alırım ama senin gibi insanlar bu kadar emek hırsızlığı savunurken winrarını video converterını cd/dvd yakma araçlarını full sürüm kullanırlar üstelik googleda kalıplaşmış arama şekilleri vazgeçilmez sözcükleri FULLdür şimdi söyle bakalım sevgili arkadaşım pcndeki hangi programa para verdin ?
Bi' kere ben PcNet okumam CHIP OKURUM. Şu anda OEM olarak CD / DVD yakma programım var ve WinRAR ' ı da DEMO KULLANIYORUM. Paralı programların hepsini Demo kullanırım ve kaldırırım. Hiçbir zaman crack KULLANMADIM ŞİMDİYE KADAR. İSTER İNAN İSTER İNANMA. BAŞKA SÖZÜM DE YOK SANA !