Arkadaşlar bende "geforce 6150 SE" onboard bi ekran kartı var, sanırım bu windows 7 nin aero (saydamlık) özelliğini desteklemiyor. Bu aero özelliğini başka bi yöntemle açmak mümkün mü ?
Windows 7 Aero (Saydamlık)
baslat çubuguna sag tıkla ozellikler de açılan yerden altta yardım için burayı tıklayın gibi bişey var ona bas açılan yerde arama kısmına aero peek yaz bi kaç yazı dizisi gelecek o yazılardan birinde yardım aracını çalıstır gibi bişey olacak aracı çalıstır yonergeleri izle açılacaktır
ekran kartım geforce 6150 se aeroya bakıyorum kapalı seçilemiyo bu kart desteklemiyo oan rağmen bu yöntemle olur mu ?
Ekran kartım "geforce 6150 se" sanırım desteklemiyor. Çünkü aero özelliğini aktif etme yeri kapalı ve aktif edilmiyor. Geforce 6150 se aero özelliğini destekliyor mu bilen var mı ?
GeForce FX 5200 BiLe AERO Özelliğini Destekliyor :) Sanırım Sen Uygun Sürücüsünü Kurmamışsın. http://www.nvidia.com/content/Dr ... ang=us&type=GeForce
Kurduktan Sonra Temalardan Windows 7 AERO Sececeksin.
Evet yukarıdaki sürücüyü kur ve işlem tamam.
Evet yukarıdaki sürücüyü kur ve işlem tamam.
Peki bu fotoğrafları geç açma sorunu neden olabilir arkadaşlar.
Sürücüyü güncelleştirdim, tekrar kurdum, hatta gittim arkadaşa da kurdum onda da 6100 ekran kartı var onda sorunsuz çalıştı. Ben aero teması seçtim ama yok yok yoooooooooook bende olmuyor nedir bu ya nedir
home basic,starter gibi sürümlerde aero yok.home premium ile baslıyor bu özelligi desteklemeye
Windows 7 ultimate var...
Sonunda çözdük sorunu. Registryde ayarlar yaptık olmadı. Performans ve derecelendirmede video sorunu veriyordu. Burda sorun verince aero özelliğini windows çalıştırmadığını öğrendik. Sorun ekran kartıyla ilgili olmalıydı. Sürücülerinide yükledik. En son sürücülerini Olmadı. Sonra ram blleğe baktık 1 GB gösteriyordu. Zaten sistemde o kadar bellek var ve ekran kartına çok az ayrıldığını düşündük. Biostan arttırdık 32MB tı ekran kartı için ayırdık ve sorun çözüldü.
Başkalarındada sorun yaşıyorsa bilgi olsun diye paylaşalım dedik ...
Teşekkürler ExCeLLiuM sayende oldu =)