Arkadaşlar az önce windows 7 ye geçtim ve avira antivir free antivirüs programını kurdum.Sizce ne kadar güvenli olur?Çünkü aldığım diğer antivirüs windows 7yle uyumlu değil.
Windows 7 & Antivirüs
- 1
- 2
Ücretsiz antivirüslerin hiçbirine güven olmaz. AVG, Avira dâhil. Benim önerim Kaspersky ve ESET. Her ikisinin de son sürümü 7 ile uyumlu. Kaspersky'ın nasıl kırıldığını bilmiyorum ama ESET yani Nod32, NodEnabler ile kırılabiliyor.
Gerçek koruma için Kaspersky 2010 satın alabilirsiniz.
Kaspersky kırılamıyor :) Piyasada bir iki zımbırtı var ama onlara hack denilemez.
Eugene Kaspersky'nin, yasadışı Kaspersky Key'leri hakkındaki yorumu:
avast ne güne kaldı :D ben avast home edition kullanıyorum :D
Aviraaa Kiqn ya :D
avast windows 7 ile uyumlu çalışmıyordu , yeni sürümü çıktıysa bilmiyorum ....
kaspersky ve ya avira gayet güzel sisteminizi korur...en iyi antivirüs , kullanıcının kendisidir de yanında da kasperksy olsa başka bir şey istemezsin : )
Kaspersky Çok iyide key bulunmadıgı için tercihim değildir :) :P
Ama free kaspersky varsa güzel varmı ?
30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz..
ücretsiz bir güvenlik yazılımı arıyorsanız , avira yı tercih edin...
norton 360 3.0 da windows 7 uyumlu
30 günde bir silip yüklenebiliyomu :) ?
30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz..ücretsiz bir güvenlik yazılımı arıyorsanız , avira yı tercih edin...
Arkadaşlar BeNde avast 4.8 professional edition kullanıyorum fakat demo sizce güvenli mi_?
Arkadaşlar BeNde avast 4.8 professional edition kullanıyorum fakat demo sizce güvenli mi_?Bence pek güvenli dehil nette araştır başka kurama önerim avira antivir free
Burdan kruabilirsiniz ücretsizdir
Tıkla Donwload Now a basarak indir....
Yanlız internet baglantısı olmadan kurulmuyor galiba avira antivir Free
Son Düzenleme: T-MacGrady ~ 13 Eylül 2009 11:50
hüdaverdi işler nasıl xpde :D
- 1
- 2