Microsoft geçtiğimiz günlerden itibaren yoğun bir şekilde Windows ACP (Api Code Pack) çalışmalarının içindeydi. ACP paket çalışmaları sonlandırılıp, paylaşıma sunulmuştur. Windows 7 özelliklerini ve uygulamalarına erişmek için kullanılabilecek bir kaynak kodu kütüphanesinede hakim bir paket olduğu göze çarpıyor. Windows 7 Kod Paketi'nin 1.0 sürümününün paket içeriği ; Hata Düzeltmeleri, Performans Geliştirmeleri vb. uygulamaları kaspsamaktadır....
- Windows 7 Taskbar Jump Lists, Icon Overlay, Progress Bar, Tabbed Thumbnails, and Thumbnail Toolbars. Windows 7 Görev Çubuğu, Liste ve Atlamalar, Simge Yerleşimi, İlerleme Barlrı, Sekmeli Öngörüntüler ve Thumbnail Toolbars-'lar...
- Windows 7 Libraries, Known Folders, non-file system containers.
Windows 7 Kütüphane gözlemleri, Klasörler'i olmayan dosya denetim & sistem konteyner.
- Windows Shell Search API support, a hierarchy of Shell Namespace entities, and Drag and Drop functionality for Shell Objects.
Windows Kabuğu Arama API'sı destek, Kabuk Ad tarafın bir hiyerarşi ve sürükle uygulaması , Kabuk Nesneleri için yönetim fonksiyonları.
- Explorer Browser Control.
Explorer Tarayıcı Kontrolü
- Shell property system.
Shell Mülkiyet ve yönetim sistemi
- Windows Vista and Windows 7 Common File Dialogs, including custom controls.
Windows Vista ve Windows 7 Genel Dosya Dialogları, gümrük kontroller.
- Windows Vista and Windows 7 Task Dialogs.
Windows Vista ve Windows 7 Görev Dialogları.
- Direct3D 11.0, Direct3D 10.1/10.0, DXGI 1.0/1.1, Direct2D 1.0, DirectWrite, Windows Imaging Component (WIC) APIs. (DirectWrite and WIC have partial support)
Direct3D 11,0, Direct3D 10.1/10.0, DXGI 1.0/1.1, Direct2D 1.0, DirectWrite, Windows Görüntüleme Bileşen (WIC) API'leri.
(DirectWrite and WIC have partial support)
(DirectWrite ve WIC kısmi destekuygulamaları)
- Sensor Platform APIs
API - Sensor platformları
- Extended Linguistic Services APIs
API - Gelişmiş geniş dil hizmetleri
- Power Management APIs
API- Güç yönetim hziemtleri
- Application Restart and Recovery APIs
API - Uygulama kurtarma ve yeniden başlatım denetimleri.
- Network List Manager APIs
API - Ağ listesi yönetimi
- Command Link control and System defined Shell icons.
Kontrol Komut Bağlantıları, ve Kabuk sistem tanımlaşım (ilişkilendirmeleri)
Windows 7 API' .Net Framework KOD Paketleri :
WindowsAPICodePack.zip - DirectXCodePack_Requirements.htm - WindowsAPICodePackHelp - DirectXCodePackHelp
İlgili dosyalara ulaşmak için BURAYI ziyaret edebilirsiniz.
TURKİSH DEVELOPER
Alıntı link gösterilmeden kopyalanamaz