İşte sorun bu :s
Windows 7 Arama Özelliği Yok ! :s
- 1
- 2
arama motoru olmaması çok kötü :S
Evet acil bi çözüm lütfen ! Duy forum sesimizi !
Oraya sağ tıklayın / Başlat Menüsü / Özelleştir kısmına gelin. Varsayılan ayarları kullana basıp kaydedip çıkın.
Deneyin.
Çabuk söyle ne yaptın arama özellğine :S:S:S :D:D:D :P:P:P
Arama özelliği windows u yavaşlatıyor deniliyor ama o olmadan da olmuyor
Jubei76 arkadaşımızın önerdiği çözüm doğrudur, uygulayabilirsiniz.
Başlat/Denetim Masası/Program ve Özellikler/Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat/Windows Search işaretle tamam de sonra senden sistemi yeniden başlatmanı isteyecek sistemi yeniden başlat ve Windows arama özelliği geri gelsin.
Allah razı olsun arkadaş
Başlat/Denetim Masası/Program ve Özellikler/Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat/Windows Search işaretle tamam de sonra senden sistemi yeniden başlatmanı isteyecek sistemi yeniden başlat ve Windows arama özelliği geri gelsin.
Yaptım ama Windows Searc programı uygulu olarak gözüküyo yinede tıkladım yeniden başlattım yine olmadı :s
Başlat/Denetim Masası/Program ve Özellikler/Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat/Windows Search işaretle tamam de sonra senden sistemi yeniden başlatmanı isteyecek sistemi yeniden başlat ve Windows arama özelliği geri gelsin.O zaman şunu deneyelim.Yaptım ama Windows Searc programı uygulu olarak gözüküyo yinede tıkladım yeniden başlattım yine olmadı :s
Görev çubuğunda sağ tık/özellikler/başlat menüsü/özelleştir/arama işaretle
eğer buda olmazsa soruna neden olduğunu düşündüğün bir tarihe sistemi geri yükle.
Format atabilirsin mesela :D Nede olsa Windows 7 verilerin silinmeyecek "windowsl.old" klasörün de birikicek.
Format atabileceğim bi cd yok başka bi çözüm lütfen :s Geri yüklemede yapamam :s
Format atabileceğim bi cd yok başka bi çözüm lütfen :s Geri yüklemede yapamam :Şimdi baştan başlayalım,Bu arama özelliği durup dururken kapanmaz ancak kullanıcı kendisi kapatır veya açar.
Daha önce açıktı sonra bir baktın yokmu olmuş yoksda zaten hiçmi açık değildi ?
veya bir şey oldudamı kapandı ?