iyi akşamlar arkadaşlar, asus k52j notebookum var, win7 basic kullanıyodum. memnun olmadığım için format atıp win7 ultimate kurdum ama bilgisayar özelliklerinde kırmızı işaretli yerde o bilgisayarın asus olduğunu gösteren işaret kayıp, :) biosta notebookun modeli falan yazıyo ama windowsta yok. dolayısıyla asusun kendi programlarının hiçbiri çalışmıyor, acaba driverlardan eksik yüklediğim bişey mi oldu yada bi yerden ayar mı yapmam gerekiyor. klavyedeki fonksiyon tuşundan ses açıp kapayamıyorum ne yapmalıyım????
Windows 7 asus driver problemi
Dostum sanırım senin Home Basic Laptopla beraber lisanlı gelmişti. Şimdi Ultimate kurmuşsun. Satın alıp yasal olarakmı lisansladın yoksa gayriresmi yollamı etkinleştirdin bilemiyorum. O kısımda Asusun ismini görüp görmemenin bir önemi yok. Çalışmayan tuş özelliklerinin de onla bir ilgisi yok. Asusun Driver ve kendine özel bazı yazılımlarını kurmamışsın. Senin yapcan tek iş git Asusun resmi sitesine kendi Laptopuna ait eksik driver ve özel yazılımları indir kur. Ama dikkat et senin Ultimate 64 bit. Driver ve yazılım indirirken 64 bit olanları almalısın. Eğer 64 bit versiyonları yoksa 32 bit leri al onlarda çalışır. Ama tam uyum istiyorsan mutlaka 64 bit driverları indir.
eksikleri buldum yüklüyorum inş sorun düzelir
Ok dostum bende senin için hazır link verecektim. Gerek kalmamış bulmuşsun zaten. Sanırım burdan alıyorsundur zaten. K52J nin iki versiyonu var. R ve C olmak üzere. Burda vercem linke tıkla o iki modelden hangisi seninki ise yan tarafından Yüklemeye tıkla. İşletim sistemi olarak Win764 sec ve tüm driverlar karşında. Hangileri eksikse sende indir kur. http://www.asus.com.tr/Search.aspx?SearchKey=k52j