windows 7 audio driver

HPQ-User
27-02-2009, 21:12   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ugurkan sormuş:
windows 7 yükledim. yalnız audio driverı kabul etmiyor (yüklemeye devam etmiyor)  fakat kulaklıkla pc yi kullanabiliyorum. ama sesi dışarı verrmiyor. vista için olan realtek audio driverları denedim yalnız bir türlü sorun düzelmedi. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.... iyi günler.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
fijitsu siemens amilio pi1505
CORE 2 DUO T5200 1.66GHz 1024MB 120GB

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Banned
27-02-2009, 21:21   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Yüklemeye çalıştığınız sürücü vistanın yada xp ni sürücüsü olsa gerek, realtekin win.7 ye özgü sürücüsü yok herhalde. Kendi yaptığımı önereyim. Realtekin vista sürücüsünü indirin sürücüye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu vista seçin ve alt kısımda run admin kısmınıda işaretlemeyi unutmayın, sürücüyü kurun. Eğer dediğiniz gibi sorun sürücüdense sorunsuz işlem tamamlanacak ve sorununuz çözülecektir. Ancak siz kulakluk kullanabiliyorum demişsiniz sorun ses kartınızdan yada hoparlörlerinizden olmasın. Sonuçta win.7 kurulumdan sonra realtek ses kartlarını sorunsuz tanıyıp çalıştırmaktadır. Yada ses kartınız realtek değildir.

ugurkan
27-02-2009, 21:29   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

sorunum çözüldü. cevabın için teşekkür ederim :D

ugurkan
27-02-2009, 21:33   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

peki dostum sana bir soru daha sormak istiyorum. en hızlı indirmeyi sağlayan ve en iyi downloader hangisi. bir fikrin var mı? cevabın için şimdiden teşekkür ediyorum.

Banned
27-02-2009, 23:06   |  #5  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
ugurkan
peki dostum sana bir soru daha sormak istiyorum. en hızlı indirmeyi sağlayan ve en iyi downloader hangisi. bir fikrin var mı? cevabın için şimdiden teşekkür ediyorum.
Aslında inderme yardımcı yazılımlarını üç şekilde incelemek gerekir.

Birincisi çok portlu linkler; özellikle ftp ve açık serverlerden indirilebilecek linklerki bu linklerde indirme yazılımı çok sayıda port açarak download hızının maksimum kullanılmasını sağlamakta. Bu ür linklerde kesinlikle indirme yadımcı yazılım öneririm. Flaşget veya orbit olabilir.

İkincisi tek portlu denetlemeli linkler; Özellikle rapid gibi istesenizde birden fazla port açamadığınız, indirme hızınızın sunuca tarafından belirlendiği linklerde indrim yardımcı yazılımına gerek yoktur. Her halukarda indirme hızı aynı olacaktır.

Torrent linlkleri; Torrentten dosya indirme e kadar tehlikeli ise torrent indirme yöneticileride o kadar tehlikelidir. Yazılım karşıdan yükleme esnasında aynı zamanda sizin bilgileride karşıya gönderebilmekte, indirilen dosyalar sisteme direk girdiğinden dolayı siz farketmeden sizteme zararlı yazılımlar sızabilmektedir. Ayrıca torrent dosyaları birnevi hiç denetlenmeyen, içeriği şans olan dosyalardır. 2-3 gb oyun indiriyorum diye 2-3 gb zararlı kodlarda indiriyor olabilirsiniz.Pek tavsiye etmem.